23 C
Pécs
szerda, május 29, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekLövöldözéssel fenyegetett a pécsi iskolában egy problémás kisgyerek apja

Lövöldözéssel fenyegetett a pécsi iskolában egy problémás kisgyerek apja

Az osztálytársak szülei fogtak össze, hogy a nehezen kezelhető kisfiút „eltávolíthassák” a kertvárosi iskolából. A felháborodott apa viszont fenyegetőzni kezdett, majd rendőrségi ügy lett belőle – közölte az ATV.

A gyermek folyamatosan zavarta a tanítást, a többiek pedig féltek tőle, ezért az osztálytársak szülei összefogtak, és azt kérték, hogy vegyék ki őt az iskolából.

A fiú édesanyja elmondta az ATV-nek, korábban is kértek segítséget az iskolapszichológustól, hogy nyomon követhessék a gyerek életét, bár szerinte az óvodában nem merültek fel ezek a problémák, amik az iskolában.

Közben a tanulók szülei segítséget kértek az iskola vezetésétől. Ez után jelent meg a problémás kisfiú apja, aki sokak szerint fenyegetően, agresszíven lépett fel a tanárokkal és a szülőkkel szemben is, a kisgyerek pedig azt az üzenetet hozta otthonról, hogy

„le lesznek lődözve a szülők és a gyermekek is, ha nem nyugszanak itt a dolgok”.

Az ügy végül odáig fajult, hogy a szülők rendőrt hívtak, akik három napra őrizetbe helyezték a férfit. Ezt követően a Pécsi Járásbíróság gyorsított eljárásban hozott ítéletet, garázdaság miatt szabálysértési pénzbírságot szabtak ki rá 49.800 forint összegben. Az apa elismerte tettét, az ítélet jogerős.

Az anya egyébként úgy véli, érthető volt az apa felháborodása.

A kisfiút már nem járatják a pécsi iskolába, a tervek szerint egy másik intézményben folytatja tanulmányait – derül ki a riportból.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő