Megnyitott házi kedvenceid új kedvenc helye, Bony Pet Árkád Pécs!

Hirdetés

A házikedvencek boldogsága a hivatásunk! – szól a Bony Pet mottója. A pécsi Árkádban pedig várnak minden gazdit sok szeretettel!

Ismerd meg a Bony Pet szaküzletet!
Alexandra szerelem projektje Pécs legforgalmasabb bevásárlóközpontjában nyitotta meg kapuit tavaly decemberben. A tulajdonos célja, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket és kiegészítőket biztosítsa a gazdik számára. A Bony Petben csak olyan termékekkel találkozhatunk, amit ő is jó szívvel adna háziállatának.
A prémium termékek mellett nem mehetünk el szó nélkül a Bony Pet felkészült értékesítői mellett sem, akik igazi állatbarátokból állnak, így bármilyen kérdéssel bizalommal fordulhattok hozzájuk!
Ismerjétek meg őket jobban:

  • Letti állatorvos mellett tevékenykedett két évig. Így, ha találkoztok vele a Bony Petben és bármilyen kérdésetek van, ő biztosan tudja majd a választ!
  • Daniella egy vadászkutya gazdája. Így, ha őt kérdezitek, akkor nincs olyan, amit ne tudna a nagytestű kedvencekről.
  • Adrit és Vikit pedig bármilyen négylábúval le tudjátok venni a lábukról. Úgyhogy ne hagyjátok otthon kedvenceiteket sem, ha a Bony Petbe készültök!

Termékkínálatról:
A Bony Pet nem csak a kutya, de a macska gazdiknak is igazi kánaán lesz, hiszen a prémium minőségű tápoktól, a jutalomfalatokon, a vitaminokon, a kiegészítőkön és persze a játékokon át mindent megtalálunk! Négylábú kedvenceken túl pedig hörcsögöknek, teknősöknek és kistesű madaraknak is találtok itt kiegészítőket.
A prémium kategóriás termékektől a populárisabb márkákig minden elérhető egy helyen.

Ha szeretnétek Ti is a legjobbat adni a kedvenceiteknek, akkor irány a Bony Pet!

Az alábbi nyitvatartással várnak Titeket:
Hétfő: 09:00 – 20:00
Kedd: 09:00 – 20:00
Szerda: 09:00 – 20:00
Csütörtök: 09:00 – 20:00
Péntek: 09:00 – 20:00
Szombat: 09:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 18:00

Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 11/1. /Árkád, földszint/
facebook

Hirdetés