29 C
Pécs
csütörtök, június 20, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletMegtelt a Hullámfürdő az apák napi rendezvényekre

Megtelt a Hullámfürdő az apák napi rendezvényekre

A Hullámfürdőben egyedi programokkal ünnepelték az „apák napját”. A 15 órakor kezdődő műsort csak a zenészek színpadra lépésekor lehetett észrevenni, mert eddigre már csordultig teltek a kültéri medencék és körülöttük is rengetegen napoztak.

– Ez egy amolyan nyárindító esemény is egyben. Nagyon sokan eljöttek, aki előzetesen regisztrált, azok ráadásul ingyenesen léphettek be – mondta Vári Attila, a PSN Zrt. vezérigazgatója. – Igazi fesztiválhangulatban telik ez a forró vasárnap!

Később aztán az időjárás némiképp rácáfolt Vári szavaira, ugyanis az esemény kezdete után mintegy fél órával nagy vihar söpört végig a városon, jégesővel, lehűtve a levegőt.

15 óra körül már felhősödött az égbolt

A szervezők egyébként előtte lapunknak elmondták, betelt a maximális 300 fős regisztrációs létszám, 15 óráig a kétharmaduk megérkezett már, de még folyamatosan jönnek az ingyenes belépőkért családosan.

Az apák napi feladatokat teljesítve egy-egy pecsétet gyűjthetnek be a vállalkozó szellemű férfiak. Aki pedig összegyűjti az összeset, az a legjobb apának járó emléklapot is átveheti.

Az apák napi rendezvényt a Hullámfürdő a CSAK- (Család és Karrier) Ponttal közösen szervezte.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő