8 C
Pécs
kedd, április 23, 2024
KezdőlapPécs AktuálMellár Tamás nem tudna Pécsett élni

Mellár Tamás nem tudna Pécsett élni

A Mecseki Betyár Facebook-oldal készített egy összeállítást a zengővárkonyi, az MSZP és a DK által is támogatott jelöltről, Mellár Tamásról. A videóban a politikus elmúlt időkben tett kijelentései hangoznak el; többek között beszél arról, hogy mit kezdene az adóval, hogy képtelen lenne nagyvárosban élni, így Pécsett sem tudna, vagy éppen a betelepítések kérdéséről nyilatkozik. 

A nyugdíjas politikust előszeretettel hívják meg az ellenzéki televíziók, hogy interjúkat készítsenek vele, vagy éppen hosszabb műsorban mutassa meg magát. Mellár így rendszeresen felbukkan az ATV és a HírTv csatornáján. A Mecseki Betyár összeállításában ugyanakkor a helyi sajtótól is vettek át nyilatkozatokat.

A pécsi képviselőségre készülő Mellár Tamás például az egyik riportban arról beszél zengővárkonyi otthonában, hogy ő nemcsak Budapesten, de Pécsett sem tudna élni.

De arról is szól, hogy nincs szükség adóemelésre, miközben arról beszél, hogy a társasági adót mindenképpen szükséges lenne megemelni. Mellár egyébként a játszóterek építését sem tartja fontosnak – inkább afféle hülyeségnek –, azonban a gazdasági célú támogatásokat is csökkentené, a sportra szánt TAO támogatásokat pedig egyenesen megszüntetné.

Érdekes része a videónak az, amikor az egészségügyi ellátás kapcsán azt fejtegeti, hogy négy kategóriát kellene kialakítani, így aki mondjuk többet fizet be, annak jobb szolgáltatás járna. Az anyagban újra szóba kerül a györgytelepiek betelepítésének ügye, amelynek kapcsán azt mondja, hogy ő ki sem ejtette Pécs nevét, mikor az üres lakásokról beszélt korábban, de a riporter kérdésére, hogy vajon Pécsen is vannak-e ilyen lakások, határozott igennel felel, hozzátéve, hogy rengeteg.

A migránskérdés kapcsán állítja, hogy szükség van a kerítésre, de a kötelező betelepítésről szóló népszavazáson határozottan az igen voksok mellett kampányolt.

Az MSZP és a DK támogatását élvező jelölt arról is beszélt, hogy az ellenzéki pártok lejáratták magukat, volt, aki kormányon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő