Milyen előnyökkel szolgálhatnak az attrapok?

Hirdetés

Egy hatékony módszert keresel a termékeid vagy a szolgáltatásod reklámozására, ami egyúttal hozzájárul a jókedvhez, a hangulat javításához a vásárlók körében? Van egy ötletünk, amely bizonyára tetszeni fog!

Azt javasoljuk, hogy mindenképpen tegyél egy próbát a Plakát Nyomda mókás táblás dekorációival, más néven attrapokkal, megállító táblákkal! Gondolj csak bele, a nagyobb bemutatók alkalmával a moziban te is rácsodálkozol azokra a figurákra, amelyekkel a legújabb kasszasikereket hirdetik.

Nos, biztos lehetsz abban, hogy a vevőid ugyanígy lesznek majd a vállalkozásodéval. Ráadásul, ha még vicces is, akkor akár le is fotózkodnak vele, amelynek köszönhetően az üzleted híre úgy fog terjedni a közösségi médiában, mint a vírus. Kell ennél jobb reklám?

Milyen anyagból készülhetnek az attrapok?

Mivel a hab- és a hullámkarton, valamint a habosított PVC alkalmas leginkább arra, hogy képet kasírozzanak rá, így az esetek többségében az attrapok is ezekből az anyagokból készülnek. Sőt, sokszor még egy plusz fedőréteggel is ellátják őket, ami lehet fényes vagy akár matt is.

Hogy maga a tábla milyen formájú lesz, az csakis a fantáziádra van bízva, a lehetőségek tárháza ugyanis végtelen: az életnagyságú figura mellett, klasszikus méretű és formájú álló táblák is ugyanúgy elkészíthetőek.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy egy ilyen tábla függesztett és klasszikus földön álló verzióban is legyártható, ami további lehetőséget teremt a kreatív felhasználásra.

A megállító táblák kihelyezése

Reméljük, hogy a fentebb leírtakkal sikerült meghoznunk a kedvedet, hogy te is beruházz egy ilyen megállítótáblába, amelynek a kihelyezésével kapcsolatban a legfontosabb talán arra odafigyelni, hogy szükséged van-e közterület- vagy járdahasználati engedélyre, illetve szükséges-e valamilyen díjat fizetni az önkormányzatnak. Az utóbbi leginkább akkor jellemző, ha a vállalkozásod műemléki övezetben helyezkedik el.

Továbbá nem árt a gyalogosokat és a parkoló autókat is szem előtt tartani, méghozzá azzal, hogy nem raksz táblát a járda közepére, illetve a kijelölt parkolóhelyekre.

Az a legideálisabb, ha a tábla a főbejárat közelébe, a bejárattal szembe az előcsarnokba vagy az akciós pulthoz kerül, persze ezt a mérete is nagymértékben befolyásolja. De egyébként, mivel a legtöbb változat a távolból is remekül látható, így akár a forgalmasabb főutak mellett történő elhelyezésre is alkalmasak.

Az attrap valóban jó ötlet!

Az attrapok igazán remek reklámeszközöknek minősülnek bármilyen vállalkozás számára, mivel egyszerűen használhatóak és vevőcsalogatók is egyben. A rajtuk olvasható információkat pedig pillanatok alatt, akár napközben is le lehet cserélni. Ezért sem véletlen, hogy az elmúlt évek során ekkora népszerűségre tettek szert a vállalkozók körében.

Ha te is adnál nekik egy esélyt, akkor keresd bátran a korábban már említett Plakát Nyomda munkatársait!

(x)

Hirdetés