24 C
Pécs
szombat, június 22, 2024
KezdőlapJuniorAlma materNagy sikert aratott az egyetemi „fordított" állásbörze

Nagy sikert aratott az egyetemi „fordított” állásbörze

A májusban elsőként megrendezett Pécsiközgáz iEXPO nagy sikerén felbuzdulva az őszi szemeszterben is megszervezték az eseményt számos vállalati partner közreműködésével.

Az eseményen a részt vevő hallgatók úgynevezett fordított állásbörze formájában bemutatták projektjeiket, kutatásaikat, üzleti ötleteiket a „Pécsiközgáz” oktatói és vállalati partnerei előtt. A hallgatóknak lehetőségük nyílott nemcsak az elért sikereiket prezentálni, hanem megmutathatták személyes képességeiket, tanácsot kérhettek elismert szakemberektől.

A börze nem csak a hallgatóknak jelentett hatalmas élményt, de a vállalatok képviselőinek is pozitív tapasztalat volt, hiszen jó alkalmat biztosított számukra, hogy közvetlenül megismerjék a jövő tehetségeit, munkavállalóit.

A rendezvény alatt megfigyelhették, ki mennyire talpraesett, milyen kommunikációs képességekkel rendelkezik, és mennyire elhivatott az általa bemutatott téma iránt.

Az eseményen számos cég, szervezet képviseltette magát, köztük az E.ON Hungária, a Harman Professional, Hauni Hungária, Hiventures, Honsa, KK Adatvédelmi Tanácsadó Iroda, Lafarge, Morgan Stanley, OTP Bank, Pannon Safe, Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, SuIT Solutions, Techniq, valamint a W5Labs.

A teljes cikk itt olvasható.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő