Hirdetés

Pécs szívében, a belvárosi pezsgésben várunk minden kíváncsi gyermeket változatos tematikájú napközis táborainkba, ahol a tanulás és szórakozás kéz a kézben jár. Több táborunkat különleges külsős programokkal is gazdagítottuk, így garantálva az élmények sokszínűségét és az izgalmas kalandozásokat. Tanulásfejlesztő, hatékonyságot növelő programok, sok játékkal, élménnyel, önismerettel, jógával, fiatal pedagógus, tanulási coach és pszichológus táborvezetőkkel, színes programokkal, felkészítőkkel.

Minden táborunk napközis jellegű, 8-16 óráig tart, étkezéssel és különböző ajándékokkal. A táborokat a belvárosban, a Rákóczi út 70. szám alatt könnyen megközelíthető helyen, egy 220 négyzetméteres irodában tartjuk, a programjaink viszont nem csak bent, hanem egy belső zárt udvari részen kerülnek kivitelezésre, ezzel és a külsős programokkal biztosítva a gyermekek számára a friss levegőt. A táborok nem összevontak, a meghirdetett korosztály szerint elkülönítve tartják táborvezetőink őket. Figyelünk arra, hogy minden foglalkozásunk megfeleljen a gyerekek érdeklődésének és fejlődési szükségleteinek, hogy minél több jókedvvel, boldogsággal térjenek haza tőlünk.

Óvodás korosztály:

Iskolás korosztály:

Rólunk

Az OKTAT.LAK Oktatási Stúdió egy hely, ahol csapatunkkal a tanulás minden területét igyekszünk lefedni, egészen ovis kortól a legnagyobbakig fogjuk diákjaink kezét: magánoktatás, korrepetálás, tanulási coaching, iskola-előkészítők, táborok, délutáni foglalkozások és előadások keretein belül.

Hisszük, hogy a tanulás lehet örömteli! Szülőként biztosan tisztában vagytok vele, hogy a gyerekeknek nem csak információkat kell megtanulniuk, hanem meg kell találniuk saját útjukat az évek alatt, ezáltal fontos, hogy a motivációjukat és önbizalmukat is növelnünk kell.

Pontosan ezért jött létre a Stúdió, ahol a pedagógiai módszereink nemcsak a tudás átadására, hanem a gyerekek motivációjának, önbizalmának és boldogságának építésére is fókuszálnak.

A kreatív és játékos tanulás módszerei mellett, olyan táborokat szervezünk az idei évtől, ahol mindez összeolvad, hogy gyermekeink ne csak tanuljanak, hanem élmény legyen számukra a tanulás.

Figyelünk arra, hogy minden foglalkozásunk megfeleljen a gyerekek érdeklődésének és fejlődési szükségleteinek, hogy minél több jókedvvel, boldogsággal térjenek haza tőlünk.

Fedezzétek fel velünk a tanulás örömét és kreatív lehetőségeit!

Elérhetőségeink:
Helyszín: Pécs, Rákóczi út 70.
Telefon: : +36 30 27 60 103
e-mail: [email protected]
Táborba online jelentkezés ITT!
Weboldalunkra KATT!
(x)

Hirdetés