21 C
Pécs
szerda, május 29, 2024
KezdőlapHírzónaNemcsak árulta, maga is fogyasztotta: elfogták a pécsi drogdílert

Nemcsak árulta, maga is fogyasztotta: elfogták a pécsi drogdílert

A rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki Pécsen terítette a drogot – írja a police.hu.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársai április 17-én délután egy 22 és egy 35 éves pécsi férfit fogtak el Pécsen, a Siklósi úton, majd mindkettőjüket előállították a Pécsi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A 22 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy az elmúlt két hónapban drogot árult a városban, és azt maga is fogyasztotta, ezt pedig a vele szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt is igazolta. A lakásán megtartott kutatás alkalmával összesen bruttó 1555 gramm különböző – növényi származék, por, kristályos, paszta – állagú, droggyanús anyagot találtak és foglaltak le a nyomozók.

A dílert őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem miatt nyomoznak ellene a Pécsi Rendőrkapitányságon, és kezdeményezték a letartóztatását.

A 35 éves vásárlónak nemcsak a ruhájában találtak kábítószergyanús anyagot, az elvégzett teszt a szervezetében is kimutatta a drogot. Szabadlábon hagyása mellett kábítószer birtoklása miatt indult ellene eljárás.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő