26 C
Pécs
csütörtök, június 20, 2024
KezdőlapPécs AktuálÖtven Magnus-repülőt rendelt meg egy kínai vállalat

Ötven Magnus-repülőt rendelt meg egy kínai vállalat

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Pécs-Pogányban működő Magnus Aircraft Zrt. távol-keleti stratégiájában, a napokban hosszú távú együttműködési megállapodást kötött a Rizhao Wohe Aviation Service Co., Ltd. vállalattal, melynek keretében 50 repülőgép megrendelésére is sor került.

A kínai vállalat 2003-ban alapult a Rizhao High-tech Zone-ban, és főként repülőgép-értékesítéssel, alkatrészellátással foglalkozik. Az ünnepélyes keretek között aláírt hosszú távú stratégiai együttműködést, melynek keretében a vállalat 50 darab Fusion repülőgépet rendelt meg 65 millió jüan értékben, Zhang Quan, a Rizhao Wohe Aviation Service Co., Ltd. elnök-vezérigazgatója, valamint Boros László, a Magnus Aircraft Zrt. vezérigazgatója írta alá – tájékoztatta lapunkat a Magnus.

A Fusion repülőgépek teljesítésére három éven belül kerül sor.

A szerződés aláírását követően kereskedelmi megállapodást kötött a Rizhao Wohe
Aviation Service Co., Ltd. és a Magnus Aircraft Zrt. kínai leányvállalata, amely évi 45 repülőgép értékesítési célt is tartalmaz a régióban. A szerződést Wan Guodong, a vállalat ügyvezető igazgatója, valamint Li Qi, a Magnus China vezérigazgatója írta alá.

Fotó: Magnus Aircraft Zrt.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő