A legmegbízhatóbb munkaadók között a Jobcapital Kft.

Átadták a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által létrehozott „Megbízható Munkaadó 2019/20″ címet. Régiónkban az előző évben a Hauni Hungaria Kft. nyerte el a díjat, idén pedig másodikként, a Jobcapital Kft. részesült a megtisztelő elismerésben. (x)

A kamara célja, hogy munkavállaló-barát környezet megteremtésére ösztönözze a munkaadókat, és egyben erősítse a kitüntetett cégek munkaerő-piaci pozícióját, például a dolgozók megtartása, illetve a munkaerő-toborzás során.

A cím elnyeréséhez hét, a humánerő-gazdálkodással kapcsolatos területről kell részletesen beszámolniuk a vállalatoknak, különösképpen gyakorlatban alkalmazott irányelvekről. Ezek között találhatók a javadalmazásra, a szociális-jóléti juttatásokra, az egészség és a munkakörülményekre, a képzésre és továbbképzésre, valamint a fejlődési lehetőségekre vonatkozó kérdések is.

A Jobcapital HR Tanácsadással foglalkozó vállalatként elsőként nyerte el a díjat, mellyel kapcsolatban Papp Zoltán Péter ügyvezető az alábbiak szerint fogalmazott:

Cégünk tevékenységéből fakadóan számos kisebb és nagyobb vállalat foglalkoztatáshoz kapcsolódó gyakorlatát ismeri, támogatja. Nekik adunk tanácsot a munkaerő megszerzésére és megtartására vonatkozó képességeik fejlesztése, illetve a hatékonyság érdekében az elkötelezettség és motiváltság fenntartására. Ahogy számukra, ugyanúgy a Jobcapitalnak is a legnagyobb kihívás a célok elérését szolgáló minőségű és létszámú munkatársi állomány fenntartása. Ezért igyekszünk saját csapatunkra vonatkozóan, illetve más vállalatoknál foglalkoztatott kollégáink számára is innovatív és vonzó körülményeket biztosítani, a nap mint nap jelentkező szakmai kihívásoknak való megfelelés elősegítéséért. E törekvéseinket igazolta vissza a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, melyre méltán nagyon büszkék vagyunk. Meggyőződésem, hogy a díj további bizalmat és hitelességet kölcsönöz a Jobcapital szakértői és tanácsadói tevékenységének irányába, jelenlegi és jövőbeni partnereinkben egyaránt.
Egyed Mihály (b) operatív cégvezető és Papp Zoltán Péter (j) ügyvezető vették át az elismerést

Az idei pályázati fordulóban a következő vállalatok nyerték el a „Megbízható Munkaadó 2019/20″ minősítést:

ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.
Andrássy Gyula Német Nyelvű Egyetem
AQUA VITAL Hungary Kft.
ATLOC Hungária Kft.
BASF Hungária Kft.
Bayer Hungária Kft.
BERGMANN Könyvelő Iroda Kft.
BÖLLHOFF Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
BOS Automotive Products Magyarország Bt.
Budapesti Elektromos Művek Nyrt.
CLAAS Hungária Kft.
Commerzbank Zrt.
D.A.S. Jogvédelmi Biztositó Zrt.
Eckerle Automotive Zala Kft.
Festo Automatika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
FESTO-AM Kft.
Jobcapital Kft.
KNORR-BREMSE Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.
Knüppel Csomagolástechnika Kft.
Lidl Magyarország Bt.
Lufthansa Technik Budapest Kft.
MagyarCom Services Ltd.
Mercedes-Benz Hungária Kft.
NEXON Vállalkozási és Kereskedelmi Kft.
Pallér Csarnok Kft.
Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft.
Robert Bosch Automotive Steering Kft.
Rödl & Partner Kft.
SKITUS Group
Sonepar Magyarország Kft.
TRUMPF Hungary Kft.
Ver-Bau Kft.
Zollner Elektronik Gyártó és Szolgáltató Kft.

(x)

hirdetés