Egész nyáron várják a gyerekeket a kulturális központ balatoni táborai

A Covid miatt két évig zárva voltak, most azonban már zajlanak az előkészületek a Pécsi Kulturális Központ balatonfenyvesi táboraiban, és a nyáron folyamatosan várják a gyerekeket.

hirdetés
Uránia Mozi

Zag Gábor és Nyőgéri Lajos alpolgármesterek tettek ma látogatást a PKK nyári táboraiban, hogy ellenőrizzék, hogyan haladnak az előkészületek a szezon előtt. A munka jól halad, így végre ismét kinyithatják kapuikat a balatonfenyvesi helyszínek.

– Sajnos a Covid-járvány miatt sok szülőnek már nincsen, vagy csak kevés szabadnapja maradt – mondta el Zag Gábor, Pécs alpolgármestere. – Épp ezért az idei évben úgy szerveztük a napközik és a szaktáborok turnusait, hogy a nyári szünet teljes tartama alatt megoldott lehessen a gyermekek felügyelete. Úgy gondolom, hogy a PKK alaposan kitett magáért, és vidám, tartalmas nyári programokkal várják a táborozni vágyó gyerekeket.

Zag Gábor (balra) és Nyőgéri Lajos szemrevételezték, hogyan haladnak az előkészületek

A városvezető azt is hozzátette, hogy két évnyi, a Covid miatti kényszerű szünet után ismét sikerült nyomtatott formában is megjelentetni a „Pécsi Vakáció 2022” kiadványt, melyben nemcsak a Pécsi Kulturális Központ programjait, hanem partnereik kínálatát is összegyűjtötték.