Akad elfekvőben egy felesleges halloween-tököd? Most nagy szükség van rá!

Elijesztik a rossz szellemeket

Hagyomány, hogy a pécsi gyermekonkológián gyógyuló kis betegeknek fergeteges halloween-i mulatságot szervez az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány. Idén ugyan a járvány miatt kissé módosítaniuk kellett a programon, de nem maradhat el a bulis szelleműzés, melyhez most tökadományokra van szüksége a szervezőbrigádnak. 

Október 29-e, csütörtökig délutánig várják a felajánlásokat az alapítvány munkatársai, mint az Facebook-posztjukból kiderül. Sajnos az osztályon nagy a létszám, így 15-20 nagyméretű tökre is szükségük lenne.

Mindemellett nem maradhat el a hagyományos tökfaragó verseny sem, melyet 3. alkalommal rendeznek meg a gyermekonkológia udvarán, október 31-én délután. Nem csak díjazzák a legszebb faragványokat, de még jótékonykodni is lehet: a lámpásonkénti 500 forintos nevezési díjat adományként ajánlják fel a résztvevők. A bevételek és természetesen a világító töklámpások csodás látványa pedig az onkológiai beteg gyermekeké lesz. Még több információt ITT találunk.

 

Hirdetés