Auth István a parkolót méregető Barkóczi Csabának: “Inkább készítsen hóembert”

Barkóczi Csaba fideszes önkormányzati képviselő nem volt megelégedve egy Rét utcai mozgássérült parkoló méretével. Auth István, a terület DK-s képviselője azonban rávilágított, hogy Barkóczi egy be nem fejezett parkolót mért le.

hirdetés
Uránia Mozi

Barkóczi Csaba fideszes önkormányzati képviselő nagyon aktív a Facebookon, tegnapi bejegyzésében épp egy Rét utcai mozgássérült parkoló mérete miatt szólt be Péterffy Attila polgármesternek. Ahogy az a posztban látszik, az ifjú fideszes politikus egy mérőszalaggal pózol az említett parkolóban, a képekhez írt kommentárban pedig Barkóczi azt nehezményezi, hogy a parkoló felfestésénél 130 centimétert tévedtek a polgármester „luxusfizetésért hazacsábított szakemberei”, így az nem használható rendeltetésszerűen.

A körzet DK-s önkormányzati képviselője, Auth István válaszolt Barkóczinak, Facebook-bejegyzéséből pedig kiderül, hogy a fideszes képviselő egy el nem készült, felfestésre váró parkolót mért le mérőszalagjával.

Mint Auth írja, tavaly nyáron érkezett hozzá a lakossági kérés, miszerint szükség lenne a Rét utcában egy mozgássérült parkolóra, ennek előkészítését pedig a terület képviselője meg is kezdte, ugyanakkor – áll a posztban – a biokomos ügyintéző “tétlensége” miatt csak tavaly ősz végére kapott ígéretet arra, hogy kihelyeznek egy táblát, valamint hogy idén tavasszal felfestik a parkolót.

„Barkóczi képviselő úr, aki azt hiszi, ha mérőszallaggal mászkál a városban, akkor megoldott mindent és úgy gondolta, hogy lejáratja a várost, nagyot tévedett! Megint csak magát járatta le. A mozgáskorlátozott parkoló táblája kihelyezésre került és tavasszal fel is lesz festve„ – írja Auth.

Barkóczinak szóló posztját pedig ezekkel a sorokkal zárja:

„Inkább menjen és készítsen egy 60x60x120-as hóembert, legalább használhatja a mérőszalagját!”