Az LMP hanyatlást és szegénységet lát

Gazdasági hanyatlás, elvándorlás, elszegényedés, botrányok: ez Pécs elmúlt nyolc éve Keresztes László Lóránt LMP-s önkormányzati képviselő szerint. Annak kapcsán tartott sajtótájékoztatót, hogy május 10-én lesz nyolc éve Páva Zsolt, Pécs polgármesterének hivatalba lépése.

hirdetés
Uránia Mozi

Az LMP-s képviselő visszatekintett az elmúlt nyolc évre, adatokat sorakoztatott fel a gazdasági, közéleti problémákkal kapcsolatban. Problémák szerinte akadnak bőven. Keresztes szerint Páva Zsolt alatt tovább folytatódott Pécs mélyrepülése, ami már a szocialista városvezetés alatt elkezdődött. A városon nem segített sem az uniós csatlakozás, sem az 2010-es Európa Kulturális Fővárosa cím. A Dunántúl legnagyobb és egyben legelszegényedettebb vidéke vagyunk meglátása szerint. A nyolc éves regnálás alatt ötezer fővel csökkent a foglalkoztatottak száma, tizenháromezerrel a lakosoké, mondta Keresztes László Lóránt.

A képviselő szerint annak ellenére, hogy a hangoztatott számadatok szerint 94 milliárd forint érkezett a fejlesztésekre, Baranya megye „eltűnt” Orbán Viktor térképéről, nem is beszélve az ígéreteiről: az autópálya folytatása, több határátkelőhely és a reptér életre keltése.

Pécset a botrányok sem kerülik el, ezt hangoztatta a képviselő. Keresztes László kitért a Zsolnay-dolgozók esetére, és a buszbeszerzés körüli, állítása szerint homályos üzletekre.

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nagyon karrierista – gyenge volt
  Milliomos – talán lopott
  Gyenge volt – miért dumál
  Vigyázni kell vele – gyenge volt – néha dühöng

  Barátom, te ritka retardált arc vagy…

  Egyébként tudod miről szól a cikk, vagy a gazdád nem kötelezett arra, hogy elolvasd? Jobban tennéd, mert ha pécsi vagy, akkor ritka ótvar csicska a hozzáállásod. Persze tudom, a megbízód ezt kérte.

 2. Az, mert feltételezi, hogy milyen korlátolt és szerencsétlen ember vagy, aki irigységből diplomázott és tudatlanságát nagydobra veri.
  NEM
  NEM
  Fogalmam sincs és neked sincs. Egyébként meg mi köze van ennek bármihez is? Nem érzed a saját hülyeséged ellentmondását? Milliomos és lopási ügyben van vizsgálat? Eltűnt az óriás dildód és most így szeretnéd megkeresni? Ejnye…
  Saját nyomorodat éled itt ki, saját nyomorult, kisstílű életedet dobod fel a rágalmazással. Szerencsétlen, semmirekellő dolog, egy csinovnyik szánalmas vergődése.
  Erről ennyit. Érdemi részhez nem volt hozzászólásod, csak megbízásból fikázol, de hamarosan megleszel, nyugodj meg és akkor érdekes dolgok történnek majd…

 3. Figyelmetlen elütés. Valóban súlyos hiba.
  Viszont az érdemi részhez:
  1. Kivágták-e? Igen, vagy nem? (igen)
  2. Lopási ügyben van-e vizsgálat? igen, vagy nem? (igen)
  3 Milliomos-e? Igen, vagy nem? (igen)
  Erről ennyit.

 4. Ez a Keresztes érdekes koma. Nagyon karrierista, de pofára esett. Kivágták az LMP országos vezetéséből, mert gyenge volt és talán lopott is. Azóta vigyázni kell vele, mert néha dühöng. Egyébként milliomos a csávó, úgyhogy nem rudom miért dumál.

Comments are closed.