Az MSZP-DK pécsi jelöltje beszólt Mellárnak, mert csak 1 zengővárkonyi

Az Árkád előtt a Momentum is kihelyezte standját, hogy gyűjtse az aláírásokat a májusi EP-választásokra. Itt írta alá a sajtó jelenlétében az ívet az MSZP-DK-Momentum által indítandó „neofüggetlen” polgármesterjelölt is, aki nem sokat ad Mellár Tamás véleményére, mert hiszen az csak egy zengővárkonyi véleménye.  

Természetesen azt mondta a helyi balliberális természetesen „nagyon független” „sajtó” kérdésére, hogy az eddigi kampánya során csak pozitív visszajelzéseket kapott és az utcán is csak csupa jó tapasztalata van.

Sikernek értékelte azt, hogy nagyjából a pécsiek 0,7 százaléka töltötte ki azt az általa készített kérdőívet, amit egyébként Mellár Tamás álságosnak nevezett. A megfogalmazása szerint a tömeges igény miatt meg is hosszabbítja a kitöltés határidejét.

Mint ismert, Péterffy Attila alapító tagja az MSZP-P-frakciót erősítő Mellár Tamás Mindenki Pécsért Mozgalmának. Mellár már egyértelműen nyilvánvalóvá tette, hogy nem tartja alkalmas polgármesterjelöltnek őt és mozgalmával nem tud mögé beállni.

Erre a baloldali jelölt eképpen reagált:

– Ő a saját véleményét mondta el, szíve-joga eldönteni, hogy kit támogat és kit nem.

„Mellár Tamás véleménye persze fontos, de ő mégis csak EGy (1) pécsi – bocsánat, zengővárkonyi”.

– A Mindenki Pécsért Mozgalom véleménye – ezt alapítóként és politikai szereplőként is mondom – még nem ismert – tette hozzá az MSZP-DK-Momentum jelöltje.

hirdetés