Az MSZP-P-ben politizáló Mellár Tamás közleménye

Az MSZP-P-ben politizáló Mellár Tamás közleménye.

Vári Attilának nincs helye a pécsi közéletben!

hirdetés

Ezúton felszólítjuk Vári Attilát, hogy haladéktalanul mondjon le a pécsi adófizetők pénzéből fenntartott sportcég vezetői posztjáról, a Fideszt pedig arra, hogy azonnal léptesse vissza Pécsnek szánt polgármesterjelöltjét!

Pécs büszke, nagy múltú történelmi város, az első egyetem helyszíneként kiemelt szerepet játszott a magyar felsőoktatás történetében, vallástörténeti múltját és ennek jelentőségét sem kell egy itt élőnek sem ecsetelni.

Vérlázítónak tartjuk, hogy a Fidesz ennek a büszke városnak eljátszotta az anyagi függetlenségét. Végtelenül felháborítónak tartjuk, hogy a pécsi közbeszédet a Fidesz propagandája közhazudozássá silányította, hogy olyan, a városhoz méltatlan szintre süllyesztették a választások hangvételét, amire még nem volt példa, az utcákat pedig ocsmány plakátokkal szemetelték tele.

Azt egyenesen felháborítónak tartjuk, hogy Vári Attila annak ellenére a Fidesz Pécsnek szánt polgármesterjelöltje, hogy csak az elmúlt héten számos mutyigyanús ügylet került róla nyilvánosságra.

Meggyőződésünk, hogy Péccsel, a pécsiséggel összeegyeztethetetlen, ha egy párt jelöltjéről kiderül, hogy magának hagyott jóvá juttatást, üzlettársait bízza meg kétes munkákkal a pécsi adófizetők pénzéből, ugyanaz a jól körülhatárolható fideszes üzleti kör a nyertese a részvételével zajló gyanús ügyleteknek.

Az viszont már minden határon túlmegy, hogy a legfrissebb hírek szerint nem csak hogy nem sikerült igazat mondania igazmondási kötelezettség terhe alatt egy büntetőperben, amire tanúként idézték be, de még a tanúk befolyásolásával is összefüggésbe hozta a bíróság.

Toller Lászlót, Tasnádi Pétert lehetett, Páva Zsoltot lehet szeretni vagy nem szeretni, mindenkinek meg lehet a véleménye munkásságukról, arról, hogy sikeresen vezették/vezetik-e a várost vagy sem. Egyvalamiben azonban mind egyformák: erkölcsileg mindenképpen méltók voltak a város vezetésére.

Vári Attila erkölcsileg már most, polgármesterjelöltként elbukott.

Nincs tovább. Szilárd véleményünk, hogy egy ilyen ember cégvezetőként és jelöltként is méltatlan Pécshez.

Határozottan felszólítjuk Vári Attilát, hogy haladéktalanul távozzon a pécsi önkormányzat sportcégének éléről. Az őt jelölő Fidesz budapesti döntéshozóit pedig arra szólítjuk fel, hogy azonnal léptesse vissza jelöltjét. Ha már eddig mocskolódtak és teleszemetelték a várost hazugságokkal és ocsmány plakátjaikkal, legalább ezen a módon biztosítsák a pécsi választások tisztaságát!

Pécsiség mindenkor!

Mindenki Pécsért Egyesület

hirdetés

Hirdetés