A nemrég felújított Misina Tetőpont – Családi és Mozgásteret egy családi nap keretében nyitják meg a pécsiek előtt, akik változatos programokon fedezhetik fel a korszerű épületet és annak csodás környezetét.

A Misina-tető, a város egyik legnépszerűbb kirándulóhelye az elmúlt hónapokban teljesen átalakult. A pécsiek döntöttek arról, milyen fejlesztések valósuljanak meg a területen, és most itt az ideje, hogy közösen birtokba is vegyék a város új büszkeségét.

A Misina Tetőpont egyaránt szolgálja a családokat és az aktív pihenésre vágyókat, a központban rejlő lehetőségeket pedig egy nyílt nap keretében is bemutatják február 17-én, 10 órától. A családi napon bárki meghódíthatja a természetet, kipróbálhatja az új sporteszközöket, felfedezheti a játszóteret és kondiparkot. Aki csendesebb szórakozásra vágyik, kézműves foglalkozásokon engedheti szabadjára kreativitását.

Az esemény napján a Tüke Busz sűrített járatokkal közlekedik, hogy mindenki könnyedén elérje a helyszínt. A frissítőkről két büfé gondoskodik, de a tv-toronyba is érdemes lesz felmenni nemcsak a csodás panoráma, hanem a családi ebédmenü miatt is.

Részletes információért érdemes felkeresni az esemény Facebook-oldalát.

Hirdetés