Erősen nyitott az Uránia

Egy darabig élvezzük a filmet, utána jön a fejfájás

Meglehetősen jól nyitott az október elejére felújított és újranyitott Uránia Mozi az ügyvezető szerint. Ő azt mondta, rendszeresen tartanak akciókat a jövőben is, hogy minél több emberből legyen ismét visszatérő látogató a belvárosi premiermoziban.

hirdetés
Uránia Mozi

Egy-két év alatt megtérülhet a befektetés az Uránia üzemeltetőinek, hiszen a nyitás meglehetősen erős volt Szabó Krisztián ügyvezető szerint. Mint azt lapunknak elmondta, az erkély visszatérő jelleggel teljesen megtelik, csípik a szerelmesek az összebújós zárt páholyokat, s egyre több külföldi hallgató is választja mozijukat.

Jól toborozta a közönséget a "sötét oldal"
Jól végezte a közönségtoborzást a “sötét oldal”

Mint mondta, október közepén elindították a törzsvendég programjukat, s nagy is az érdeklődés az ezer forintos kártyára. Aki azt megveszi, ezer forint alatt bejuthat korlátlan számú előadásra, hat film után megtérül a befektetés.

Elmondta: rendszeresek lesznek a pécsi filmünnepek is. Az Urániában két-három havonta egy-egy héten át visszahozzák a legkedveltebb filmeket, és akciós pár száz forintos áron kínálják a jegyeket. Az őszi szünetben is lesznek akciók, s halloween idején ajándék jeggyel díjazzák azt, aki beöltözik valamilyen maskarába.

– Az a cél, hogy az is bejusson a filmszínházba, aki egyébként nem nagyon jár moziba vagy drága neki a jegy. Emellett azért is akciózunk, s szervezünk majd rengeteg programot, hogy ne csak a filmkínálat, hanem a körítés is változatos legyen – magyarázta Szabó Krisztián.

Kérdésünkre elmondta: egyelőre jól megférnek a városban a plázás multiplex-szel, hiszen rengeteg olyan filmbarát akad, aki korábban nem volt hajlandó elutazni Kertvárosba egy jó filmért.