Fidesz: Mellár köpönyegforgató báb

„Mellár Tamásról lehullt a lepel! Valójában egy kapzsi köpönyegforgató báb” címmel adott ki közleményt a Fidesz pécsi elnöksége, miután az MSZP-Párbeszéd-frakciószövetség politikusa ma egy egyesület létrehozását jelentette be. 


„Mellár Tamásról pár héttel a választások után végérvényesen lehullt a lepel. Politikai pályafutásának védjegye a kapzsiság, a köpönyegforgatás és az emberek megtévesztése.

Mellár Tamás arcátlan kétszínűségről árulkodik mandátumának átvétele óta minden egyes megnyilatkozásával.

Míg a kampányban csak saját korábbi véleményével szemben tett kijelentései szajkózásával csapta be a választók jó részét sikeresen, ugyanezt most már a Parlamentben elvbarátai felé is megteszi pénz és pozíciók érdekében.

Mellár megtéveszt és becsap mindenkit, amerre csak jár.

Pécsett egy pártoktól, politikától független, úgynevezett civil, a pártérdekek felett álló professzor álarca mögé bújik. Közben az Országgyűlésben pénzért cserébe vigyázzba áll a pártérdekeknek, a baloldali frakció zászlaját tartja a magasba és pártszíneket képvisel jól fizető, új pártjától kapott pozícióiban is.

Mára véglegesen lehullt a lepel Mellár Tamásról.

Nem a pécsiek érdekének civil képviselete miatt indult a választásokon, hanem a politikai haszonszerzés, a pozíciók és a pénz, valamint a baloldali pártok alázatos kiszolgálása motiválta!

Felszólítjuk Mellár Tamást, hogy fejezze be megtévesztő, álságos viselkedését, tisztelje választóit!”

FIDESZ – Magyar Polgári Szövetség pécsi szervezete elnöksége

Hirdetés