Hajléktalanoknak és rászoruló pécsieknek osztanak ételt

A Mindenki Pécsért Egyesület és a Baranya Megyei Szakszervezeti Akcióegység ünnepi adomány- és ételosztást rendez december 21-én rászoruló pécsieknek, nélkülöző családoknak és hajléktalanoknak.

hirdetés
Uránia Mozi

A Baranya Megyei Szakszervezeti Akcióegység idén is – immár kilencedik alkalommal – megrendezi a rászoruló pécsieket, támogatásra szoruló családokat és hajléktalanokat segítő hagyományos ünnepi ajándék-, ruha- és ételosztását, melyet a Mindenki Pécsért Egyesülettel és civil szervezetekkel közösen hoztak tető alá.

A közel egy évtizedes történelmű jótékonysági esemény idén december 21-én lesz a Kossuth téren, 11 órától kezdődik az ajándékosztás, míg az ebédosztás 12 órától veszi kezdetét.

Az adományosztáson a résztvevőket idén előreláthatóan Péterffy Attila polgármester, Mellár Tamás országgyűlési képviselő, valamint Benke Norbert, a Baranya Megyei Szakszervezeti Akcióegység egyik főszervezője és a Magyar Szakszervezeti Szövetség megyei titkára fogja köszönteni.

A szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét arra, hogy minden hozzájárulást, támogatást, ajándékot, ruhát, ételt és egyéb felajánlásra szánt tárgyat szívesen várnak.

hirdetés
Uránia Mozi