Itt a Karácsony, harmadfokú Gyurcsányriadót rendelt el Pécsett is a Fidesz

Utoljára 2019 nyarán volt ilyen szintű fletókészültségben helyben az állampárt, amikor attól rettegtek – mint utólag kiderült: teljes joggal -, hogy elvesztik az önkormányzati választásokat. 

hirdetés
Uránia Mozi

Miután Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere ma bejelentette, hogy elfogadja a Párbeszéd felkérését és elindul az őszi ellenzéki előválasztáson miniszterelnök-jelöltként, a Fidesz, azaz Orbán Viktor kommunikációs gépezetének vezérlőtermében valaki megnyomta a GYURCSÁNY feliratú nagy piros gombot. Ennek következtében sorra jelentek meg a cikkek és posztok az internetes felületeken arról, hogy Karácsony Gergely valójában Gyurcsány Ferenc. Gyurcsány Ferenc pedig a némethszilárdi összetettségű orbánista mitológiában maga a G.O.N.O.S.Z., akinél csak egy rosszabb történhet Magyarországgal: ha kikap a Felcsút.

A harmadfokú országos Gyurcsányriadóból természetesen Pécs sem maradhatott ki.

Hoppál Péter politikus (vagy digitális kollégája) például Facebook-oldalán mutatott rá a nyilvánvaló tényre, arra, hogy Karácsonyt IS Gyurcsány indítja a választáson. Kénytelen volt odabiggyeszteni azt az IS-t, hiszen a DK-nak lesz önálló miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson, mégpedig Dobrev Klára. A rendkívül kifinomult elmélet szerint tehát a G.O.N.O.S.Z. elindítja a feleségét az előválasztáson, de ráindít egy, a legtöbb közvéleménykutatás szerint kiemelten népszerű jelöltet.

Ravasz vagy, Gyurcsány, de Hoppál Péter eszén nem jársz túl!