Jövő héten is lesz gyomirtás Pécsett

A Biokom Nonprofit Kft. augusztus 10-14. között folytatja a pécsi közterületek, utak burkolatainak gyomnövények elleni permetezését. A kedvezőtlen időjárás-változás a terveket azonban módosíthatja.

A permetezésekre a hajnali óráktól kerül sor. A felhasznált permetszerek: Medallon, Armo SL (totális gyomirtó), amelyek III. forgalmi kategóriájú, közterületi felhasználásra engedélyezett szerek. A permetszer élelmezés-egészségügyi előírása ebben a kultúrában nem szükséges, a munkaegészségügyi várakozási idő 0 nap. A felhasznált szerek emberekre és melegvérű állatokra veszélyt nem jelentenek, halakra és vízi szervezetekre pedig kifejezetten veszélyesek. A közterületen található eszközökre (pl.: gépjárművekre) jutó permetszer károsodást azokban nem okoz.

hirdetés

Az eljárás során célzottan a talaj közelében kerül kijuttatásra a permetszer, ezért annak szóródására nem kell számítani!

A szolgáltató felhívja a lakosság figyelmét, hogy a munkálatok nagyobb hanghatással járhatnak, mint amilyenhez hozzászokhattunk. A szakemberek igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy ne zavarják az éjszakai, hajnali pihenést.

A permetezés pontos menetét IDE kattintva tekinthetjük meg. 

hirdetés

Hirdetés