Július 28-án tartja első fogadónapját Pécs polgármestere

Hosszú idő óta tervezték, ám a koronavírus-járvány miatt eddig sajnos nem tudták megtartani az eseményt. Péterffy Attila első fogadónapjára július 28-án kerül sor, amire minden érdeklődő pécsit vár. Bárki megoszthatja felvetéseit, problémáit, illetve kérdezhet a városvezetőtől.

Íme Péterffy Attila lapunkhoz eljuttatott közleménye:

„Hosszú idő óta tervezem, hogy végre személyesen vitassuk meg a pécsiek és a város ügyeit. Kollégáim 2020 tavasza óta több alkalommal is nekiláttak polgármesteri fogadónapok szervezésének, de a koronavírus egymás után érkező hullámai újra és újra közbeszóltak. Jobb híján az elmaradt alkalmakat a pandémia idején online városinfók megtartásával igyekeztünk pótolni, de a begyűjtött kérdésekre a közösségi oldalamon videóban válaszolni mégsem olyan, mint a személyes találkozás a pécsi polgárokkal.

Hosszú várakozás után immár személyesen várok minden tisztelt érdeklődőt első polgármesteri fogadónapomon. Amennyiben kérdése, meglátása, felvetése vagy problémája van, ezeket július 28-án, szerdán reggel 9 és délután 14 óra között tudjuk megbeszélni a Pécsi Meszesi Általános iskolában (Komlói út 58.).

Találkozzunk személyesen! Pécsiség mindenkor!

Péterffy Attila

Pécs Megyei Jogú Város polgármestere”