Keresztes László Lóránt: „Hoppál Péter sokszorosan elárulta Pécset és Baranyát”

Az LMP frakcióvezetője rövid, de kemény hangú sajtóközleményben tudatta, hogy a „viták elől gyáván elmenekülő” fideszes országgyűlési képviselőnek ötven kérdést fog feltenni nyilvánosan, a válaszait pedig be is fogja mutatni. A közleményt módosítások nélkül közöljük.

„Hoppál Péter sokszorosan elárulta Pécs-Baranyát – most adjon magyarázatot a tetteire!

Hoppál Péter (Fidesz) sokszorosan elárulta a választóit, Pécset, Komlót, Kozármislenyt és egész Baranya megyét. A viták elől gyáván elmenekül, de az itt élőknek joguk van tudni az igazságot. A következő hónapokban pécsi polgárként, pécsi ellenzéki képviselőként ötven kérdést teszek fel neki nyilvánosan, majd bemutatom a válaszait.

Hoppál Péter nem azt tette, amire felhatalmazást kapott az emberektől. Nem Pécs és Baranya megye képviselője az Országgyűlésben, hanem Orbán Viktor akaratának szolgai végrehajtója, tehát a Fidesz helytartója a térségben.

Fontos ugyanakkor, hogy ne csak kritikával éljünk, ezért minden felvetett téma mentén közzé fogom tenni a saját javaslataimat, azt, hogy miként oldanám meg ezeket a problémákat, miként fejleszteném térségünket, amennyiben bizalmat kapok a választópolgároktól Baranya megye 2. sz. választókerületében, először az őszi előválasztáson, majd a 2022-es országgyűlési választáson.”