Koronavírus-fertőzés miatt szünetelnek a Búza téri ügyfélszolgálatok

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a a Dél-Kom NKft. és a Tettye Forrásház Zrt. egy-egy alkalmazottjának pozitív koronavírus-tesztje miatt február 25. és március 2. között átmenetileg szünetelni fog a személyes ügyfélfogadás a pécsi önkormányzat szolgáltató cégeinek Búza téri ügyfélszolgálati pontján – számolt be közleményében a Pécsi Önkormányzat.

hirdetés
Uránia Mozi

Az újranyitás feltétele az érintett ügyfélszolgálatok kollégáinak negatív koronavírus tesztje. Amennyiben a tesztek alapján lehetséges, jövő kedden újra kinyit az épület, erről várhatóan hétfőn fogja értesíteni a pécsieket az önkormányzat.

Az ideiglenes bezárás érinti a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Pécsi Közterület-felügyelet, a Dél-Kom Nonprofit Kft., a Tettye Forrásház Zrt. és a Pétáv Pécsi Távfűtési Kft. ügyfélszolgálatát.

A PVh Zrt. még a mai napon el fogja végezni a Búza téri épület fertőtlenítő takarítását.

Az érintett cégeknél az ügyintézés az átmenti zárva tartás ideje alatt az alábbiak szerint lehetséges.

Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.

Telefonon, elektronikusan, vagy postai úton.
telefonszám: 06-72-801-801
E-mail cím: [email protected]

Tettye Forrásház Zrt.

Akárcsak a tavaszi, átmenti zárlat alatt, ezúttal lehetőség lesz valamennyi víz- és szennyvízszolgáltatással kapcsolatos ügy intézésre telefonon, online formában, vagy akár postai úton.

telefonszám: 06-80-811-111, 06-72-421-700
e-mail: uszi@tettyeforrashaz.hu
online ügyfélszolgálat: tettyeforrashaz.hu/uszi
levelezési cím: 7602 Pécs, Pf. 33
műszaki hibabejelentés: 06-72-421-799
Annak érdekében, hogy egy pécsi család se maradjon ivóvíz nélkül, a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. az újranyitásig csökkentett üzemmódban (szigorított beléptetés és egészségvédelmi intézkedések mellett) minden nap 9.00-10.00 óra között lehetőséget biztosít a nélkülözhetetlen személyes kontaktust igénylő előrefizetős kártyás mérők feltöltésére.

Pétáv Pécsi Távfűtési Kft.

A Magyar Lajos utca 4. alatti központi ügyfélszolgálati irodájában várja a pécsieket, amennyiben ügyeiket csak személyesen lehetséges intézni.

Dél-Kom NKft.

A Siklósi út 58. alatti központi ügyfélszolgálati irodája is a pécsiek rendelkezésére áll.

 

Hirdetés