Megnyitott a Mecseki Fotóklub VIII. Mecsek Szalon kiállítása

A Mecseki Fotóklub VIII. Mecsek Szalon fotókiállításán 21 fényképész 40 képét állították ki.

Június elsején nyitották meg a Mecseki Fotóklub VIII. Mecsek Szalon fotókiállítását a Civil Közösségek Házában. Hámori Gábor fotóművész az eseményen elmondta, hogy a hagyományos kiállítást a járvány miatt tavaly decemberben virtuálisan rendezték meg, és nagyon várták már az alkalmat, hogy a falakon is be tudják mutatni alkotásaikat. Mint mondta, idén a tárlaton 21 fényképész 40 képét állították ki.

Bognár Szilvia és Hámori Gábor nyitotta meg a kiállítást

– Óriási élmény számomra, hogy a pandémia időszaka után egyik pillanatról a másikra tér vissza az élet a városba. Ennek a jele a Mecseki Fotóklub kiállítása is. A fotóklub az 1950-es évektől működik, és számomra azért csodálatosak, mert átjárhatóságot biztosítanak generációk, szintek között. Ezen a kiállításon is, amin férfiak és nők képeit is láthatjuk, bebizonyosodik, hogy munkájukat a mai napig átjárja az a szellemiség, az a sajátos értékrend, amit a kezdetektől fogva megfogalmaztak maguknak – mondta a kiállítást megnyitó Bognár Szilvia, kultúráért felelős alpolgármester.

A VIII. Mecsek Szalon fotókiállítása hétköznapokon 9-16 óra között tekinthető meg szeptember 10-ig.

Kiállítók: Dr. Antos Árpád, Barakonyi Károly, Bezdán József, Boda MIklós, Déri Judit, Hámori Gábor, Horváth Csaba Tamás, Jerszi Gabriella, Kanizsai József, Kiss Imre, Kiss Zoltán, Laki Krisztina, Mánfai Bence, Mánfai György, Nyárfás Balázs, Nyírő László, Orbók Ildikó, Regős István Károly, Szilvási Sándor, Tillai Ernő, Vitéz Tünde, Vönöczky András

Fotógalériánk a kiállításról és a megnyitóról:

Hirdetés