Melissza az életéért küzd: a 11 éves daganatos kislánynak gyűjt egy pécsi pár

Nagyon drága táplálékkiegészítő vitaminra gyűjt egy négy gyermeket nevelő baranyai család. Csak ebben bízhatnak, ugyanis 11 éves kislányuknál az agydaganat egy nagyon súlyos, nem operálható fajtáját állapították meg az orvosok. A kis Melissza három éve már leküzdötte a gyilkos kórt, ami most még durvábban támadta meg a szervezetét. Szülei azonban hisznek benne, hogy a gyógyulás másodszor is sikerülhet.

A Tények október 16-i riportja szerint a kislány két hete lett rosszul: fáradékonynak érezte magát, majd néhány nap leforgása alatt járni és beszélni is alig tudott. Kivizsgálása után az orvosok agresszív, lepkealakzatban szétterjedt, nem operálható agydaganatot állapítottak meg nála.

Nyolcéves korában a gyermek agyáról már eltávolítottak egy daganatot, majd három évig tünetmentes volt és gyógyultnak minősítették. A júniusi MR-felvételen az édesanyja szerint még nem utalt rá semmi, hogy újfent baj lenne.

Nem adják fel küzdelem nélkül…

Mivel a műtét nem megoldható, a kislány szülei egy több százezer forintos adagárú speciális vitamint kezdtek el adni gyermeküknek, mely reményeik szerint megállítja a rákos sejtek további burjánzását. Emellett a lányra sugárkezelés és kemoterápia is vár.

Az első havi vitaminadag árát egy pécsi pár gyűjtötte össze a számukra, akik személyesen is ismerik a családot. Ahogy a fenti videóban látszik, meg is látogatták Melisszát, akinek az osztálytársai jókívánságaival kedveskedtek. Céljuk, hogy tovább segítsék a kislányt a gyógyulás útján.

Hogyan segíthetünk? 

A család anyagi segítséget vár, amellyel a vitamin következő adagjait is finanszírozni tudják.

Név: Némethné Renner Gabriella

Bank: Takarékbank

Számlaszám: 50400113 – 11558136  

Hirdetés