Összejött az ÖPE-nek is

Kővári: "Megtörtént az összefogás."

Elindulhat az önkormányzati választáson az Összefogás Pécsért Egyesület, miután  jó eredményekkel – van ahol kétszeres, van ahol háromszoros többlettel – teljesítették az képviselőjelöltek részvételéhez szükséges ajánlások  leadását – jelentette be Kővári János a szervezet polgármesterjelöltje keddi sajtótájékoztatón. 

hirdetés
Uránia Mozi

Kővári: "Megtörtént az összefogás."
Kővári: “Megtörtént az összefogás.”

Kővári hozzátette, hogy bebizonyosodott, a városnak nagy igénye van az összefogásra, aminek nagy ereje van.

A polgármesterjelölt elmondta, hogy a munka itt azonban nem áll meg, hisz ezután is folytatják a pécsiek megkeresését, miután sokakat nem találtak otthon, hogy őket szeretnék meggyőzni, hogy ne legyenek pesszimisták a tekintetben, hogy Pécs fenntartható város lehet a jövőben.

Kővári kiemelte, a négy városrészben helyeztek el “ötletdobozokat”, amelyekbe a lakók bedobhatják saját papírra vetett gondolataikat a Pécs jövőjét illetően. Azt szeretnék,  ha az emberek megosztanák velük az ötleteiket a városi élet jobbá tételével kapcsolatban, hisz minden segítség jól jön ahhoz, hogy Pécs “az élet városa” legyen.

Kővári a sajtótájékoztatón megragadta a lehetőséget, hogy bejelentse: fotópályázatot hirdetnek “Pécsi életképek” néven. A vállalkozó kedvű fényképészek az ÖPE facebook-csoportjában tölthetik fel városról szóló képeiket, amelyekre szavazni is lehet, és díjazás is lesz.