Péterffyék 4,5 nap után válaszoltak, ezért most lapunkat ekézik

A jogerősen elítélt Nyőgéri Lajos által segített Péterffy Attila üzenőfala, a nőket ellőrobotoknak tekintő Pécsi Stop azt állította, hogy egy „technikai malőr” miatt nem válaszolt e-mailes megkeresésünkre Péterffy. Akkor íme, hogy mi is történt valójában. 

hirdetés
Uránia Mozi

Péterffy a hétfőn megtartott sajtótájékoztatón az állította, hogy nem is kapott lapunktól megkeresést, holott múlt csütörtökön tettünk fel neki kérdéseket a hivatalos e-mailjén keresztül, méghozzá így: „Az alábbiakban szeretnénk néhány kérdést Önnek feltenni, miután ma az MPE sajtótájékoztatója elmaradt. Várjuk a válaszokat 09. 27-én 12 óráig, a cikkre maximum 3300 karakternyi hely van. Köszönjük, tisztelettel: PécsMa.hu”.

Péterffy nem reagált, ezért írtunk neki még egyszer pénteken, de arra sem reagált. Ezért egy hétfői sajtótájékoztatón megkérdeztük, hogy miért nem válaszolt megkereséseinkre.

A balliberális jelölt ekkor azt mondta, „nem kapott levelet, biztos rosszul írtuk be a címet”. Igen ám, de egyetlenegyszer sem érkezett hibaüzenet tőlük, így technikai malőrről szó sem lehet, főleg azért, mert korábban maga Péterffy Attila is erről az e-mailről küldött üzenetet lapunknak márt többször is. Végül a városvezetésre készülő MSZP-DK által támogatott politikus kampánycsapata mégis megtalálta 4,5 (!) nap után a szóban forgó e-mailt, és írt levelet.

A válaszait egyébként EBBEN a cikkben változtatás nélkül közöltük.

Cikkünk a pécsi balliberális „értelmiségi” körökből érkező újabb erőszakos fenyegetés miatt és a korábbi életveszélyes fenyegetések miatt szerkesztőségi írásként jelenik meg.