Több újdonsággal nyit pénteken a vásárcsarnok

Nem csak a környezet lesz modern, hanem a kínálat is megfelel majd a kor elvárásainak.

Július 8-án, azaz pénteken reggel megnyit az új pécsi vásárcsarnok. Az árusok és a vásárlók is izgatottan várják már ezt a pillanatot, addig is összeszedtük, hogy milyen újdonságokkal hívja majd a betérő vendégeket az új csarnok.

Azt már korábban is megírtuk, hogy jelentősen bővülni fog a helyi és regionális termelői kínálat, ami a tejtermékekre is vonatkozik. Az őstermelők jelenléte is kiemelten fontos, így ezen is a téren is jelentős bővülésre számíthat mindenki.

Az egyik leglátványosabb újítás a régi csarnokhoz képest az lesz, hogy itt már ételudvar várja az éhes piaclátogatókat. A bevásárlóközpontokból ismerős megoldásnak köszönhetően kényelmesen lehet majd falatozni, és a kínálat is szélesebb lesz a korábban megszokottnál. Ráadásul nem nem csak a megszokott hurka-kolbász vonal jelenik meg az ételudvarban, hanem a nemzetközi konyhai ízeivel is találkozhatunk.

Fontos újítás lesz még a legkülönfélébb mentes, reform és vegán termékek megjelenése, ezzel is követve a kor elvárásait, de a borkedvelők is megtalálhatják majd a számításukat, hiszen a korábbinál sokkal szélesebb borkínálata lesz az új csarnoknak.