Új üzemeltetője van az ismert pécsi hotelnek

A Corso Hotel a Búza téren - Fotó: Google Street View

Novembertől az Accent Hotels, egy szállodaüzemeltetésre szakosodott cég üzemelteti a pécsi Corso Hotelt – olvasható a turizmus.com-on.

hirdetés
Uránia Mozi

A Búza téren található négycsillagos szállodának Pentz Mihály üzletember a tulajdonosa. 

A turizmus.com az Accent Hotel Facebook-oldalán megjelent posztra hivatkozik. A posztban a cég azt írja: „A nehéz időszak ellenére hadd osszunk meg veletek egy kis örömhírt is! A Corso Hotel Pécs novembertől az Accent Hotels szállodalánc legújabb tagja. Jelenleg sok szeretettel várjuk üzleti céllal érkező vendégeinket, és bízunk benne, hogy hamarosan mindenkivel találkozhatunk már Pécs szívében is! Addig is vigyázzatok magatokra!”

Megkérdeztük e-mailben Pentz Mihályt, hogy mi okozta az üzemeltetőváltást. Az üzletember szűkszavúan annyit válaszolt, hogy bérbe adta a szállodát.

A Corso Hotelt mindeddig a szálloda tulajdonosa üzemeltette – írja a lap –, aki most hosszú távú megállapodást kötött az Accenttel. Az új üzemeltető integrálja a szállodát saját portfóliójába, bevezeti üzemeltetési rendszereit és sztenderdjeit – emelte ki a lapnak nyilatkozó Kerek Péter, a cég igazgatóhelyettese.

A pécsi hotel igazgatói pozíciójára Hnatyszyn Gergelyt nevezték ki, aki korábban már több szállodát is üzemeltetett az Accent Hotelsnél – olvasható a cikkben.