Vasárnap ünnepeljük az édesapákat, játssz és nyerj tökéletes ajándékot az alkalomra!

Tüke Kártya közösségi oldalán jópofa játékot indítottak: anyák napja után, most apák napja alkalmából is. Csupán egy kérdésre kell jó választ adni ahhoz, hogy megnyerhessük a jobbnál jobb ajándékokat saját magunk, vagy a június 20-ai vasárnapon ünnepelt édesapánk számára. Mutatjuk a részleteket! 

Természetesen bárki – aki rendelkezik Tüke Kártyával – játszhat a játékon, hogy megnyerhesse a 3 vizes beltéri autótisztítás ajándékutalvány egyikét az Autópatyolat felajánlásából.

A június 18-án, délelőtt 11 órakor induló játék keretében június 20-a 16 óráig adhatjuk le válaszunkat. Egy kérdésre kell felelnünk három lehetőség segítségével, tippünk betűjelét Facebook-hozzászólásban küldhetjük el.

Mind a három nyertest egyszerre sorsolják ki a szervezők június 20-án, vasárnap, majd 16.15-ig kiértesítik őket Facebook-üzenetben.

A játékban való részvételhez az alábbi feltételek együttes megléte szükséges:

  • A játékban minden Facebook-profillal rendelkező természetes személy vehet részt, aki rendelkezik Tüke Kártyával.
  • Csak minden 18. életévét betöltött személy vehet részt a játékban.
  • Kizárólag az eredeti poszt alatt, hozzászólásban érkezett helyes választ adók vesznek részt a sorsoláson.
  • A Pécsi Kommunikációs Központ Kft. munkatársai és azok hozzátartozói nem vehetnek részt a nyereményjátékban.
  • Egy felhasználótól csak egy választ áll módunkban figyelembe venni.
  • A nyerteseket a socialwinner.besocial.hu weboldal segítségével sorsoljuk ki.
  • A nyeremények átadásának módját, valamint az ajándékutalványok beváltásának idejét a hatályban lévő vírusvédelmi óvintézkedések befolyásolhatják.
Az apák napját a 20. század elején kezdték el megtartani az anyák napja párjaként. Az apaságot és a szülői szerepet ünneplik ilyenkor. Emlékeznek az apákra, nagyapákra és a többi férfi elődre. Sőt, sok gyermek és család ajándékkal is készül.

hirdetés
Uránia Mozi