Április 20-ig várják gyerekek jelentkezését online versmondó versenyre

A Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtára ezúttal online versmondó versenyt hirdet a veszélyhelyzetre való tekintettel. A nevezés a versprodukció videófelvételének elküldésével lehetséges április 20-ig.

hirdetés
Uránia Mozi

A felhívásra általános iskolás gyermekek nevezhetnek szabadon választott, életkoruknak megfelelő verssel április 20-ig a korbiangyalai@gmail.com e-mail-címen.

„A feltöltés módja szabadon választott. Kérjük, hogy a videó linkjét is csatolják az e-mailhez. Természetesen ezeket a felvételeket csak a kijelölt zsűri fogja megtekinteni, a nyilvánosság számára nem lesznek láthatóak. A jelentkezők lehetőség szerint írják meg nevüket, iskolájukat, osztályukat és a vers címét a videó elküldésekor, de ezek az adatok hangozzanak el a felvételen is. Minden jelentkező egy produkcióval nevezhet, amely lehetőleg ne haladja meg a 4 percet” – részletezik a kiírásban.

A beérkezett felvételeket szakmai zsűri bírálja el. Az értékelés és a díjazás korosztályonként történik, külön választva az alsó és felső tagozatosok produkcióit. Minden versenyzőt e-mailben értesítenek április 30-ig, majd ezt követően teszik nyilvánossá a helyezettek nevét.

A jelentkezéskor a versenyző törvényes képviselőjének hozzájárulását kell adnia a dokumentációhoz. A beleegyező nyilatkozat ITT letölthető.

További tájékoztatás a könyvtár részletes adatkezelési irányelveiről IDE kattintva érhető el. Amennyiben a személyes adatok kezelésével kapcsolatosan további kérdése merül fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az adatvedelem@csgyk.hu e-mail-címen.

További részletek a versenyről a könyvtár oldalán, ITT érhetőek el.

Kiemelt képünk illusztráció.

Hirdetés