Imádod a sportokat? Ez a pécsi suli való neked!

Jó hír a pécsi sportrajongó gyerekeknek, két sportosztályt is indít emelt óraszámú nyelvoktatással a pécsi Cserepka Iskola jövőre, a 2021/22-es tanévben – írja a PSN Zrt. honlapján. 

Egyedülálló képzés várja a leendő tanulókat

Az órarendbe reggeli edzéseket építenek be hetente két alkalommal, és hetente kétszer reggeli edzési lehetőséget biztosítanak az uszodában vízilabdázó, úszó, kajakos tanulóknak. Szakember által vezetett „core-tréning” is lesz az iskola tornatermében, a gyerekek többnapos versenyeken vehetnek részt, az edzőtáborok miatti hiányzásokat az iskolában rugalmasan kezelik, akár egyéni tanrend is kérhető. A sport miatti távollétekből fakadó tanulmányi hiányosságok miatt pótlásokról, felzárkóztatóról és egyéni korrepetálásról is gondoskodnak a tanárok.

A felvehető létszám: 2 x 25 fő.

A sporttal továbbtanuló diákok számára emelt szintű testnevelés érettségi felkészítő indul és számos sportágban diákolimpiai versenyzési lehetőség áll rendelkezésre.

Az iskolához egyedülálló, szuper sportlétesítmények is tartoznak, például tornacsarnok, futófolyósó, konditerem, tornaszoba, judoterem, TRX-szoba, kültéri kondipark és kültéri rekortán borítású sportpályák.

A diákok nagy örömére szerveznek gólyaavatót, éjszakai sportnapokat, Cserepka Napokat, sport- és egészségnapokat és rendezvényeket, illetve osztályok közötti versenyeket, különböző nyelvi és kulturális témájú projekteket is.

Emellett a diákok emelt óraszámú nyelvi képzésben vesznek részt, mivel a suli kiemelt célja az, hogy a fiatalokat a nyelvvizsgára is felkészítsék. Négy idegen nyelvet is tanulhatnak a Cserepka iskolában: angolt, németet, olaszt és oroszt.

További részletek ide kattintva érhetők el.

hirdetés
Uránia Mozi