Pécsi zenekarok a diákok jótékonysági akciójával segítenek a gyerekklinikának

A Pécsi Kodály Zoltán Kollégium diákönkormányzata a pécsi városvezetés és a Pécsi Kulturális Központ segítségével „Segítsünk azoknak, akik segítenek!” szlogennel szervez jótékonysági koncertet a Pécsi Gyermekklinika részére. Már több népszerű pécsi zenekar, például a Band Of StreetS (BOSS) és a 30Y is csatlakozott az adománygyűjtéshez. 

A jótékonysági koncertet a Pécsi Kulturális Központ színháztermében tartják október 3-án 17 órakor, több pécsi tehetséges fiatal és a BOSS zenekar is fellép majd. A 30Y tagjai pedig, habár valószínűleg nem tudnak személyesen részt venni az eseményen, szintén támogatják a kezdeményezést.

– Célunk, hogy minél többen ellátogassanak az eseményre és ezáltal segítsünk a Gyermekklinikának. Aki eljön, már a jegy megvásárlásával támogatja az intézményt. Azt kérem a pécsi szülőktől és nagyszülőktől, hogy mindenképp jöjjenek el, hiszen amellett, hogy élvezhetik a koncertet, jót is tesznek a beteg gyermekekért – mondta Horváth Norman, a Pécsi Kodály Zoltán Kollégium diákönkormányzatának elnöke és a jótékonysági koncert szervezője.

Jegyet a helyszínen lehet majd váltani, szabadon választott mértékű adomány formájában. A szervezők mindazonáltal azt kérik, hogy a résztvevők lehetőség szerint fejenként minimum 1000 forinttal támogassák a jó célt.

Még több információért kattintsunk IDE.

hirdetés