Ajándékozz egyedit! – Az Azurit Kuckó segít, hogyan

Pécs egyik legnépszerűbb sétálóutcáján – a Ferencesek utcáján – lépkedve pillanthatjuk meg az ásványok kedvelői által jól ismert Azurit Kuckót, ahol idén is karácsonyi kedvezmények, egyedi termékek várják a hidegből betérő érdeklődőket.

Jó néhány lehetőség adódik azoknak, akik meg szeretnék lepni szeretteiket az ünnepek alatt.
Az üzlet ékszerkellék részlegén bárki összeállíthatja magának (vagy másnak) egyedi ásványékszerét, legyen az karkötő, fülbevaló vagy nyaklánc.


„Sok vásárlónak segítettünk már személyre szabott ajándékának a megvalósításában. Többször előfordult, hogy közvetlenül a Karácsony előtti napokban jöttek be hozzánk a tökéletes ajándékot keresve, amelyet igyekeztünk az utolsó utáni pillanatban is elkészíteni a számukra.” – mondta az üzlet tulajdonosa.

Akik tanácstalanok a megfelelő ajándéktárgy kiválasztásában, ők ajándékutalvány formájában lephetik meg a rokonokat, barátokat vagy akár a kollégákat. Kisebb létszámmal céges rendezvények helyszínéül is szolgálhat az üzlet, ahol különböző csapatépítő workshopok közül lehet válogatni. Az eddig – mindenki számára – meghirdetett workshopok közül a legnépszerűbbnek a karkötő készítés bizonyult.

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén is megrendezésre kerül a karácsonyi ásványékszer-készítő workshop, ahova mindenkit várnak a szervezők szeretettel egy jó hangulatú közös ékszerkészítésre.


Az ehhez kapcsolódó információ a honlapjukon, a Facebook, illetve Instagram oldalukon is elérhető.

Decemberben még inkább megéri betérni az üzletbe, hiszen a fent említett lehetőségeken túl kedvezménykupon is jár minden vásárlás után, ami egész hónapban felhasználható.

“Igyekszünk folyamatosan fejleszteni üzletünket, hogy a kínálatunk mindig színes és változatos legyen. A nálunk eltöltött időt szeretnénk mindenki számára emlékezetessé tenni, így a kihelyezett ásvány ismereti leírások mellett a saját azuritjaimból álló ásványgyűjteményem is kiállításra került.”

Az Azurit Kuckó elérhetőségei:
7624 Pécs, Ferencesek utcája 12.
E-mail: info@azuritkucko.hu
(x)

Hirdetés