Babával utazol? Ezeket az utazási kiegészítőket használd!

Amikor felkerekedik a kisbabás család, hogy meglátogassa a nagyszülőket, vagy pihenjen egy hosszú hétvégén, gondoskodnia kell az utazási kiegészítőkről is. Mutatjuk, mely babatermékekre lesz szükség!

Összecsukható babakocsi 

Az egyik legfontosabb kellék az utazáshoz az összecsukható babakocsi, vagy más néven sportbabakocsi. Ezt könnyen eltehetjük a csomagtartóba és egy mozdulattal kinyithatjuk, mikor sétálni indulunk a babával. Jó, ha tudjuk, hogy e járműnek két nagy fajtája van: a lapra csukható és az esernyőre csukható, mindkettő számos előnnyel rendelkezik. Erről magad is meggyőződhetsz, ha megnézed a Baby Lion webáruház babakocsi kínálatát. Itt megtalálod a legkedveltebb márkákat is, köztük a Lionelo sportbabakocsikat. 

Azt jó, ha tudod, hogy ezek a termékek a kicsi 6 hónapos korától kezdődően használhatók, az újszülötteket, csecsemőket csak fektetve, multifunkciós babakocsiban lehet tologatni. 

Mindenesetre az összecsukható babakocsi jó választás, mert a gyerkőc 2-3 éves koráig többször is elő lehet venni, és a tárolása is egyszerű. Biztonsági szempontból ez is megfelel a kívánalmaknak, 5 pontos belső biztonsági övrendszerrel rendelkezik mindegyik változat.

Utazóágy a kiságy helyett

Ha messzebbre utazunk, és pár napot a baba számára idegen helyen töltünk, vigyünk magunkkal olyan bababútort, melybe a gyermekünket le bírjuk fektetni. Az utazóágyak tökéletesen megfelelnek e célnak. Egészen kicsire összecsukhatók, és ez akkor is praktikus, ha szűk a hely a szálláson. Napközben összehajtva állhat a sarokban az ágyikó, s csak altatáskor kell elővenni. 

Az utazóágyak ma már mindenféle funkcióval rendelkeznek: kapható hozzájuk pelenkázó, több fokozatba állíthatók, némelyikhez még játékot is adnak. Előnyük még, hogy vannak gurulós kerekeik, így könnyedén arra a helyre tolhatjuk őket, ahol altatni szeretnénk. Attól sem kell tartani, hogy bármilyen mozgás, ugrálás hatására a kiságy összecsukódik, ugyanis biztonsági zárrendszerüknek köszönhetően ez teljesen kizárt. 

Utazójáróka, mely szintén többfunkciós

Ha úgy látjuk, hogy az utazóágy túl nagy helyet foglal a szálláson, vigyünk helyette utazójárókát! Ezzel kétszeresen is jól járunk! Egyrészt éjszaka tudjuk hova lefektetni a gyermeket, hiszen a járókák erre is alkalmasak. Másrészt napközben szabadon játszhat bennük a csemeténk. 

Könnyen tisztítható matraccal, átlátszó hálós oldalakkal igazán praktikusnak számítanak ezek a termékek, kényelmes utazási kiegészítők. Szintén rendelkeznek kerekekkel, és a Lionelo járókákról az is elmondható, hogy tartozékuk egy hordozótáska is. Összezáródás elleni védelem és a külső oldalon elhelyezkedő cipzár garantálja esetükben a biztonságot. 

Ne féljünk beszerezni az utazási kiegészítőket, hiszen sosem tudhatjuk, mikor lesz rájuk szükség! Ráadásul ezek otthon is teljes mértékben kihasználhatók, megkönnyíthetik a mindennapi életünket.

(x)

Hirdetés