Hatékony megoldás a rágcsálók ellen!

A patkányok és egerek rendkívül kellemetlen, hívatlan vendégek otthonunkban és kertünkben, ezért jó messziről elkerülni őket. Ha mégis betévednek, hatékony megoldásra van szükség. Adunk néhány tippet, hogyan szabadulhatsz meg tőlük!

A megelőzés a kulcs!

Bár szeretünk optimisták lenni, és elhessegetni a gondolatot, hogy hozzánk is betévedhetnek rágcsálók, valójában ez nem mindig elkerülhető. A patkányok és egerek megjelenése több dologtól is függhet, jellemzően azonban élelem és víz után kutatnak a területünkön.

A legjobb módszer már az elején gondoskodni arról, hogy véletlenül se találkozzunk velük egy álmos reggelen a kávénkat szürcsölgetve.

A ponthegesztett hálók sűrű rácsozású, könnyen szabható anyagok, felhelyezésük is roppant egyszerű. Ez a módszer garantáltan távol tartja a kellemetlen vendégeket!

Ha eggyel költséghatékonyabb megoldásban gondolkodsz, a szúnyogháló is remekül működhet. Ajtóra, ablakra felszerelve nemhogy a rágcsálók, de a szúnyogok sem zümmögnek éjjel a füledbe. Így két problémától is megszabadulhatsz egy egyszerű eszköz beszerzésével és könnyű felszerelésével.

Nagy testű rágcsálók ellen

A patkányok és egyéb nagy testű rágcsálók ellen gyakran nem elegendőek a hagyományos módszerek. Komplett patkányfogó csomagok, méregtartó dobozok vagy élvefogó csapdák segíthetnek.

Az élvefogó csapdák rendkívül hasznos eszközök, hiszen az eszes patkányok az ételt látva könnyedén besétálnak. Társaik, látva hogy mindenki jól van és nem sérült meg, bátran utánuk erednek. Így egyszerre több patkány elfogására is lehetőség adódik, és a tetemek takarítása nélkül, egy barátságosabb módszerrel szabadon engedhetőek otthonunktól távol.

A hagyományos Mentool patkányfogók gyorsan és hatékonyan iktatják ki a kellemetlen rágcsálókat. Működési elvüket tekintve a rácsapódó mechanizmust követik. Fém és műanyag típusban is beszerezhetőek, melyek könnyen tisztíthatóak.

Méregtartó dobozok

A méregtartó dobozok biztos halált garantálnak a hívatlan rágcsálók számára. A benne elhelyezhető rágcsálóirtó pép odacsalogatja a gyanútlan patkányokat és egereket, és kíméletesen mérgezi meg őket.

Falhoz rögzíthető típusban is elérhetőek, amelyeket biztosan egy állat sem tud elhurcolni a helyszínről.

Fő a biztonság!

Hagyományos, csapódó és méreggel működő patkányfogó esetén is rendkívül óvatosnak kell lennünk. Gyermekek és házi kedvencek közelébe semmiképp se tegyük, vagy olyan helyre, ahol könnyedén elérhetik. Súlyos sérüléseket okozhat egy csapódó egérfogó, vagy egy emberi életre is veszélyes méreg elfogyasztása.

Előzd meg a patkányok és egerek megjelenését, vagy lépj fel hatékonyan és biztonságosan ellenük a Mentool webáruház minőségi termékeivel! Nézz körül széles kínálatukban, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb egér- és patkányfogó eszközöket!

(x)

Hirdetés