Hogyan készíthetünk egyszerűen vászonképet?

A vászonkép remek ajándék lehet, hiszen nagy méretű, és ha közös képből készül, akkor még személyes is. Ha az ajándékozott valamelyik kis kedvence szerepel a képen, akkor arról teszünk tanúbizonyságot, hogy ismerjük a másikat. Tehát biztos, hogy a végeredmény pozitív lesz.

A vászonkép készítése nagyon izgalmas, bár ebből ügyfélként sajnos nem sokat érzékelhetünk. Most részletesen megismerhetjük, hogyan is működik a rendszer.

Megrendelés

Minden a megrendeléssel kezdődik. Erre a vaszonkep.hu oldalon a rendelés menüpont alatt van lehetőségünk, de ha számunkra úgy kényelmesebb, e-mailben is felvehetjük velük a kapcsolatot. Az internetes felületen fel tudjuk tölteni az összes képet, amit a vászonképre szeretnénk tenni, meg tudjuk adni a kép méretét, illetve akár effekteket is adhatunk hozzá. Fontos, hogy az adatainkat, elérhetőségünket pontosan adjuk meg, hiszen bármilyen probléma esetén azon keresztül keresnek minket.

Ellenőrzés

Miután leadtuk a megrendelést, minden esetben ellenőrzik a képek minőségét. Ebben a pontban válik fontossá az adataink pontos megadása, hiszen ha nem megfelelő a kép minősége, értesítenek minket. Ha apróbb hiba van csak, amit ki tudnak javítani, akkor természetesen azt megoldják, ha javíthatatlan a minőség, akkor jelentkeznek, hogy egyeztessék a részleteket. Ez a folyamat azért fontos, mert ezzel az ellenőrzéssel elkerülhető, hogy pixeles, rossz minőségű legyen a kép.

Nézőkép

Ha a kép minőségével minden rendben, akkor elkészítik az úgynevezett nézőképet. A nézőkép nem más, mint a végleges vászonkép mintaképe. A vászonképünk úgy fog kinézni, ahogy a nézőképen látjuk. Ezért lényeges, hogy ha nem vagyunk megelégedve, vagy változtatnánk rajta, akkor még ebben a fázisban tegyük meg, hiszen ha ezt elfogadjuk, akkor az a megrendelés véglegessé válik.

Gyártás

Amikor elfogadtuk a nézőképet, akkor a mintakép alapján elindul a gyártás. Először kinyomtatják a képet minőségi vászonra, környezetbarát, vízálló festékkel. Ezután még egyszer ellenőrzik a nyomat minőségét, ha pedig mindent rendben találnak, akkor borovifenyő-keretre feszítik. Ezt hívják vakrámázásnak.

Csomagolás és szállítás

Ha mindennel készen vannak, akkor annak megfelelően, hogy milyen átvételi módon rendeltük, becsomagolják a vásznat. Általában személyes átvételnél csak buborékfóliába csomagolják, hogy átvételnél lássuk a kész művet. Ha házhozszállítással kértük, akkor a fólia mellett kartonba is becsomagolják, hogy jobban bírja az utazást.

Garancia

Jó esetben találkozunk egy extra lépéssel, mégpedig a garanciával, ami minden cégnél mást jelent. Ez nem csak a szállítás közben történt sérülésekre vonatkozik, hanem arra is, ha nem tetszik az elkészült kép. Még meg sem kell magyarázni, hogy miért szeretnél élni a garanciával, csupán szólsz, és máris új vásznat készítenek a választott képedből.

Ahogy az látható, ügyfélként nem sokszor kapcsolódunk be a folyamatba, de a színfalak mögött egy nagyon érdekes és értékes folyamat bújik meg.

(x)

Hirdetés