Indul a magyarországi Veolia-csoport utánpótlás programja, a Veolia Akadémia. A magyar energiapiac vezető szereplője négy helyszínen várja olyan pályakezdők és pályamódosítók jelentkezését, akik szívesen tanulnának bele a kazángépész, vagy a kazánkezelő szakmába. A vállalat már az oktatás ideje alatt fizetett munkaviszonyt kínál a programban részt vevőknek.

A Veolia csoport Magyarország egyik vezető közművállalata, több mint 3000 alkalmazottja számtalan település, intézmény és iparvállalat számára nyújt közműszolgáltatásokat. Víziközmű és távfűtési üzletágai családok százezrei számára biztosítják az ivóvizet, és tízezrei számára a hőszolgáltatást. Az energia üzletághoz 10 nagyerőmű, 28 gázmotoros kiserőmű tartozik, melyek segítségével 13 városban biztosít a Veolia távhőszolgáltatást és 25 városban távhőtermelést. A cégcsoport által évente értékesített, több mint 60 százalékban megújuló biomasszából származó villamosenergia közel 623 ezer lakos éves fogyasztását képes biztosítani.

A most induló Veolia Akadémia az energia üzletág képzési programja, melyben a Veolia a kazángépészek és kazánkezelők egy új generációját képezi ki, megismertetve velük egy olyan szakmát, melyet saját szakembereik már több évtizedes tapasztalattal végeznek. A program több helyszínen, a Veolia-csoport pécsi, ajkai, debreceni és budapesti telephelyein indul el.

A lehetőség főleg olyan jelentkezőknek szól, akik úgy érzik, hogy szívesen tanulnának meg egy ritka, ám keresett szakmát, valamint akik hosszú távra keresnek biztos munkahelyet. A program keretében a vállalat egyaránt várja pályakezdők és más szakmákból érkezők jelentkezését. A részvételhez nem szükséges semmilyen szakmai előképzettség, csupán érettségi bizonyítvány.

Azok, akik a kiválasztást követően felvételt nyernek, szakmai képzési programban vehetnek részt. A Veolia a projekt során szakmai betanulást és egyben stabil állást is kínál.

Sőt már a betanulási idő alatt is szilárd hátteret és bejelentett munkaviszonyt biztosít a résztvevőknek.

Ez egy hosszú távú lehetőség, melyben a Veolia célja olyan elkötelezett szakemberek képzése, akik szeretnének egy élenjáró vállalatnál, stabil, felelősségteljes munkakörben fejlődni.

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődését, várják jelentkezését 2021. október 29-ig a Veolia karrieroldalán: karrier.veolia.hu.

(x)

Hirdetés