Az egyedülálló vállalatirányítási rendszert létrehozó magyar cég bekerült 2021 top 100 magyar digitális fejlesztése közé.

A prodHost egy olyan forradalmian új, felhő alapú vállalatirányítási rendszer, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza. Legfőbb előnye, hogy az egyszemélyes manufaktúrák és a legnagyobb multinacionális cégek is képesek önállóan bevezetni és üzemeltetni, emellett a rendszer skálázhatóan támogatja a termelési folyamatokat.

Kitüntetett ERP-rendszer

A forradalmi megoldás méltán érdemelte ki a 10. helyet a TOP 100 MEDIA listáján, hiszen ez egy könnyen kezelhető, egyszerű ERP-rendszer, ami kommunikál a korábban használt adatbázisokkal, miközben újraszervezi azokat – hívja fel a figyelmet a prodHost honlapján. A cég fejlesztése virtuális tanácsadóval is rendelkezik, amellyel szóban lehet bevinni adatokat az egyes modulokba, sőt még kérdéseket is fel lehet tenni a program használatáról. Kompatibilis egyéb rendszerekkel, a (MES) üzemi adatgyűjtés és az (OEE) teljes eszközhatékonyság is a része, valamint képes az anyagszükséglet tervezésére.

Folyamatosan fejlesztik a rendszert

„Rendkívül nagy elismerés ez számunkra. Örülünk, hogy másoknak is fontosak a fejlesztéseink, de ez nem jelenti azt, hogy megelégednénk azzal, amit elértünk. Folyamatosan és minden nap fejlesztünk és kommunikálunk a felhasználóinkkal, hogy minden nap egy kicsivel jobb vállalatirányítási rendszert adhassunk a gyártó cégeknek” – kommentálta az eredményt Gulyás Szabolcs a prodHost CEO – vezérigazgatója.