Különleges meglepetések távozó kollégák számára

Sokszor, amikor egy távozó kollégánknak keresünk valami apróságot, akkor sajnos gondban vagyunk, hiszen nem mindig ismerjük annyira a másikat, mintha egy családtagról lenne szó. Nem lehetetlen azonban hasznos dolgot találni, hiszen egy pulcsinak, egy pólónak, egy vászontáskának, esetleg egy feliratos felsőnek bárki örülne. Lássuk, hogy mivel lephetjük meg a munkatársakat! 

hirdetés
Uránia Mozi

Kollégák, akiket távozáskor ajándékoznánk meg

Amikor egy megszokott csapatból valaki végleg távozik, annak persze sok oka lehet, de nem érdemes vele törődni. Célszerű viszont arra törekedni, hogy az elválás békés legyen, hogy a korábban elvégzett feladatok, az együtt eltöltött idő emlékezetes maradjon. A Pamutlabor Pólónyomda ajándékai kollégák számára is megfelelő lehetnek, hiszen ezek között megtalálhatunk mindent, amire a másik vágyik távozás során. 

Kinek ne esne jól, ha az utolsó munkahelyen töltött napon az egész gárda elbúcsúztatná őt valami személyessel, valami hozzá illő dologgal. Ezzel a nemes gesztussal örömet okozhatunk, olyat, amit talán nem is gondolnánk elsőre. 

Humoros ajándékok a távozó munkatársnak

Ha a munkahelyen mindennapos volt az egymás ugratása, a vidámság, a humor, akkor egy kis vicc még az utolsó napon is beleférhet. A búcsúajándék lehet olyan, amire senki nem gondol, legyen szó egy Pamutlabor Pólónyomda egyedi feliratos felsőről, amiről mindig az adott személy eszébe jutunk, ha meglátja a szövegezést. Persze csak a képzeletünknek szab határt, hogy mennyire vesszük viccesre a dolgot, de például egy pénzszagú tusfürdő, egy stresszcsökkentő párna “ide verd a fejed” felirattal két olyan dolog, amire nem gondolna. 

Persze a választásnál nem lehet felmérni, hogy az adott kollégánál mennyire lehet elmenni a humor terén. Egy vicces apróság csak akkor az igazi, ha azon mindenki nevetni tud, még a meglepett személy is. 

Saját készítésű ajándék

Nem muszáj azonban a szokásos bolti dolgok közül válogatni. Nyugodtan készíthetünk fényképalbumot, egy kollázst, egy olyan összeállítást, amit kirakhat otthon vagy az új munkahelyén. A lényeg, hogy a búcsúzó személy mindig feleleveníthesse a közösen eltöltött időszakot, azokat a dolgokat, amiket az adott helyen átélt és megtapasztalt. 

Ha van rá keret és igény, akkor szóba jöhet akár egy közös élmény ajándékozása. Lehet az egy masszázs, egy piknik, egy közös bográcsozás, egy borkóstoló, esetleg egy éttermi vacsora egyaránt. Szintén remek választás egy színházjegy, főként, ha az egész csapat szereti a kultúrának ezen formáját. Amennyiben egy kis kényeztetésre vágynának a dolgozók, akkor telitalálat lehet egy wellnessfürdő belépő, ahol kikapcsolódni, beszélgetni és pihenni egyszerre van lehetőség. Ehhez azonban fel kell térképezni az ünnepelt kívánságait, preferenciáit, hogy mennyire szeretne egyáltalán búcsúzkodni.

(x)