Márkás cipők a téli időszakra

Amikor valaki sportcipőkről beszél, akkor valószínűleg a tavasztól őszig hordható típusok jutnak eszünkbe. Pedig a sneakerek között is sok olyan van, amik hideg időben is bátran viselhetők.

Már csak az a kérdés, hogy milyen márkás kiegészítőket válogathatunk össze az idei szezonban? Cikkünkben ezeket gyűjtöttük most össze egy csokorba. 

Sportcipők a hideg hónapokra

Nehogy azt gondold, hogy sneakereket csak tavasszal és nyáron viselhetsz. Hiszen az ezeket gyártó márkák gondoltak azokra is, akik az őszi és téli hónapokban ugyanilyen modellekben szeretnének tündökölni. Szerencsére manapság már ezekből is bőven van választék, köszönhetően a számos webáruháznak. 

A True to Sole Yeezy sneakerei remek választások akár egy hűvös és esős novemberi délután, amikor nem szeretnéd a négy fal között tölteni a hétvégét. Legyen szó a Yeezy 500-ról vagy éppen a military stílusú Desert Bootról, mindegyik típus rendkívül kényelmes és meleg. De vajon mit érdemes tudni ezekről a modellekről?

A Yeezy 500

Talán Te is ismered a Yeezy 500-at, ami egy igazán kényelmes viselet, köszönhetően a masszív felépítésnek, illetve a vastag és bélelt belső résznek. Igaz, hogy nem egy hosszabb szárú típusról van szó, ettől függetlenül egy vastagabb zoknival még a leghidegebb januári napon is felveheted. Amennyiben nem annyira szereted a bakancsokat, akkor ez igazán neked való!

Érdemes szót ejteni a 2019-ben megjelent, első magas szárú darabról is, amely a Yeezy 500 Slate nevet kapta. A komfortos, illetve meleg és puha téli bakancs Kanye Westtől származik, aki korábban már számos alkalommal dolgozott együtt az adidas márkával. 

Mi a helyzet a Yeezy Desert Boottal és a QNTM változattal?

Az adidas Yeezy kollekciójának másik bakancsa a Desert Boot, ami igazán robusztus kialakítást kapott. Kinézetre a katonai cipőkre emlékeztethet bennünket, hiszen a talpa vastagabb a megszokottnál, ráadásul jóval masszívabb is. A felsőrész ráadásul hálós kivitelben és hasított bőrből készült, amit a különleges színek tesznek még különlegesebbé. Hazánkban jelenleg a sötét Oil Desert és a homokszínű Rock árnyalatok szerezhetők be.

Ezzel szemben a Yeezy QNTM Onyx egy visszafogott választás, amely többféle színkombinációban is kapható. A fekete és a sötétszürke a cipő felső részén és a talpakon is visszaköszön. Az októberben piacra dobott darab főként mindennapi használatra alkalmas azok számára, akik kedvelik a kosaras stílusú sneakereket. 

A True to Sole budapesti üzletében a legtöbb darab megtekinthető és fel is próbálható. A 100%-ban eredeti streetwear kiegészítők azonban nemcsak Magyarországra, hanem Romániába és Európa egyéb országaiba is megrendelhetőek. A hatalmas választéknak köszönhetően minden egyes darab azonnal elérhető. Amennyiben pedig valamelyik mérete mégsem felelne meg, a készlet erejéig méretcsere lehetőséget is biztosítanak nekünk.

(x)