Üdv újra a Pécs Plazában!

A járványhelyzeti korlátozások folyamatos enyhítésének köszönhetően napról napra egyre többen keresik fel a Pécs Plazát. Természetesen a bevásárlóközpont betart minden rendeletet és higiéniai előírást annak érdekében, hogy csökkentse a vírus terjedésének esélyét. Ahogy azt a kormányrendelet elő is írja, kötelező az épületen belül az arc eltakarása, arcmaszk használata. Több helyen is találunk kézfertőtlenítési lehetőséget és fokozott intenzitással és gyakorisággal történik a Plaza takarítása. Tájékoztató plakátokat is kihelyeztek, melyekről hasznos ötleteket kapunk a biztonságos vásárláshoz. (x)

Keresik a Plaza #legpéldamutatóbb és #legfelelősebb vásárlóját!

A bevásárlóközpont is csatlakozott a Facebook-oldalán május 29-én indított, magyarországi plázák kampányához, melynek keretében arra buzdítják a vásárlókat, hogy osszák meg saját történetüket arról, hogy ők milyen tudatos és racionális lépéseket tettek, tesznek a maguk és környezetük védelme érdekében, például miközben a Plaza üzleteiben vásárolnak.

A kampány része többek között egy nyereményjáték, mely június 14-ig tart. A játékban résztvevő #legpéldamutatóbb vásárlók közül hárman  egy-egy 15 ezer forint értékű dm-ajándékkártyát nyernek. A főnyeremény pedig egy 2 főre szóló, 2 éjszakás félpanziós wellnessüdülés, a Thermal Hotel Harkány superior apartmanban.

A részletek IDE KATTINTVA.

Vásárolj újra a Pécs Plaza üzleteiben, biztonságosan!

A bevásárlóközpont üzletei nagy többséggel már a korábbi, rendes nyitvatartással várja a vásárlókat.

Az ételudvarban minden étterem újra nyitva van és már helyben is fogyaszthatók az itt vásárolt ételek, természetesen az asztalok között a 1,5 méteres távolságot megtartva.

Megnyitott a Buborék Játszóház is, ahol a megfelelő előírások betartása mellett biztonságosan játszhatnak a gyerekek. A Cutler Gym is teljes nyitvatartási időben várja a mozogni vágyókat a hét minden napján.

A mozi újranyitására sem kell már több hetet várni, a legfrissebb információk szerint június 16-a után, tehát a hónap második felében várhatóan már látogatható lesz a mozi is.

Kedvezményes bevásárlónapok június 12-14-ig!

A járványhelyzet fennállása miatt tavasszal elmaradtak a már hagyománnyá vált Pécs Plaza bevásárlónapok. Ezt pótolandó június 12-14. között SUNNY DAYS Kedvezményes Bevásárlónapokkal várják a vásárlókat a Pécs Plaza üzletei! Közel 30 üzletben vásárolhatunk olcsóbban, a látogatók keressék a plakáttal megjelölt üzleteket.

A kedvezményt biztosító üzletek és a kedvezmények listája elérhető a Pécs Plaza weboldalán, IDE KATTINTVA.

hirdetés

Hirdetés