Vágjon bele, valósuljon meg zöld ötlete!

Fenntarthatóság, környezetvédelem, a „zöld” szemléletmód népszerűsítése; ezekre az elvekre építette fel a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) Zöld Megoldás-pályázatát. Az egy évtizede létrehozott környezetvédelmi pályázattal a vállalat célja, hogy forrást biztosítson a helyi közösségek önszerveződő kezdeményezései számára környezetük zöldebbé tételéhez, a környezettudatos magatartás segítéséhez és a helyi infrastruktúra környezetbarát hasznosításához.

Ahogy a korábbi években, úgy idén is egy független bírálóbizottság bírálja el a beérkező pályázatokat, melyek közül a legkiemelkedőbb és leginnovatívabb projektek részesülnek pénzügyi támogatásban. A váci és a beremendi térségből érkező pályázatokra 3-3 millió forint, míg Pécs és környéke számára 1,5 millió forintos támogatás áll rendelkezésre.
2020-ban a 10. évforduló alkalmából különlegességgel várják a pályázókat: a megszokott 7,5 millió forinton felül 1 millió forintos jubileumi különdíjjal is készülnek.

A 2020/21-es pályázati időszaktól kezdve a váci és a baranyai régióban is bevontak egy-egy szakmailag tapasztalt támogatói szakértőt, akik hasznos tanácsokkal segítik a pályázókat.

A pályázatokat 2020. december 4-ig lehet benyújtani.

Az aktuális pályázati anyagokat, és bővebb tájékoztatást a DDC honlapján találhat ide kattintva.

(x)

hirdetés

Hirdetés