Versenyképes szakma 4 hét alatt? A Best Mixerrel menni fog!

A pandémia vendéglátó szektorra gyakorolt hatását még napjainkban is érezni lehet. A COVID-lezárások alatt több mint tízezer éttermi és szállodai dolgozó hagyta ott munkahelyét. A sors fintora, hogy a nehézségek szülte helyzet most kifejezetten nagy előnyt jelent, hiszen mindenütt tárt karokkal várják a frissen végzett vendéglátósokat.

Szerencsére a legjobb mixer tanfolyamok és barista képzések Pécsen is elérhetők, ezért egyik napról a másikra bárki élete új irányt vehet. Hogyan? Könnyedén, gyorsan, akár 4 hét alatt!

A hosszú távú siker titka a jó szaktudás

Ahhoz, hogy a vendéglátásban sikeres karriert tudjunk befutni, a rugalmasság és a szorgalom mellett a legjobb képző helyre is szükség van. Bár az iskolák hirdetései között számos alternatívát találni, döntést hozni még így sem egyszerű.

Gyakori eset, hogy jó néhány szakképzőhely csak papíron ígér sokat vagy teljesen mást mond, mint amit a gyakorlatban biztosít. Ezért nagyon fontos, hogy a kínálatból azonnal ki tudjuk szűrni a hiteltelen ajánlatokat, majd meg tudjuk találni a “jó és a számunkra legjobb” közötti különbségeket is.

Mérlegeléskor sokat segít, hogyha pontosan tudjuk, hogy mik az igényeink és mit várunk a képzéstől. Ideális esetben a(z):

  • oktatási helyszín a városban van.
  • intézményről alkotott hallgatói vélemények pozitívak.
  • iskola saját tantermekkel rendelkezik és biztosítja a gyakorlati órákhoz szükséges alapfelszerelést.
  • képzési tematika sokoldalú.
  • tanfolyamok meghirdetett árai megfelelnek a valóságnak. (Nincs apróbetűs rész és később felszámított többletköltség.)
  • a szakképesítés megszerzése nem kerül több év tanulásba.
  • bizonyítvány nemzetközileg is akkreditálva van.

Ezeket a szempontokat követve hamar leszűkül a kör, hiszen a pécsi mixer tanfolyamok és barista képzések között a Best Mixer oktatásai megfelelnek az összes felsorolt kritériumnak.

Stabil egzisztencia, szakmai hitelesség: Best Mixer!

Egy Best Mixer bizonyítvány megszerzése egyet jelent a biztos jövőképpel. A 15 éve működő, magán kézben lévő szakképző iskola olyan magas színvonalú oktatási rendszert épített ki az évek során, hogy mára már több mint 1000 szakember köszönheti neki a karrierjét.

Cikkünk írásakor, a végzett hallgatók Facebook– és Google-értékeléseit az átlag pontszám mindenhol 5/5 volt, mindezt úgy, hogy mindkét esetben 300 feletti a visszajelzések száma. Nem csalás, nem ámítás, a Best Mixer képzései 5 csillagos értékelést kapnak – Pécsen is, de szerte az országban mindenütt!

Mi rejlik az 5/5-ös értékelések mögött?

A cég töretlen népszerűségét hosszan lehetne sorolni, de az abszolút sikerét mégiscsak a magas szakmai színvonalának, a jó hangulatú tanfolyamoknak és folyamatos megújulási vágyának könyvelhetjük el. Az oktatásban eltöltött 15 év ugyanis nem csak egy jól mutató szám, hanem több mint egy évtizede tartó, állandó fejlődést is takar.

Ennek köszönhetően a Best Mixernél a tanulás csúcstechnológiás körülmények között zajlik. A tantermek a kor legmodernebb mixer és barista eszközeivel vannak felszerelve, így a megszerzett tudás mindig naprakész. A kávékészítés szerelmesei például La Marzocco KB 90 és Victoria Arduino Black Eagle gépeken gyakorolhatnak, míg a leendő bártenderek fejlődését egy 500 darabos italkínálat, illetve füstölő pisztolyok, jéggömbkészítők szolgálják.

Ezenkívül a képzési struktúra felépítése és sokoldalúsága mellett sem lehet szó nélkül elmenni. Az oktatási kínálatban összesen 16 db különböző mixer- és 10 db eltérő barista tanfolyam közül lehet választani. Ezek között a legtöbb kombinált lehetőség, ami szakképzettségben és ár-érték arányban is kifizetődik. Így elég csupán egy jól átgondolt döntés, egy képzési díj befizetése, néhány hetes tanulás, és egy áráért akár 2-3 szakmát is szerezhetünk.

Továbbá azt is tudni kell, hogy a Best Mixernél nemzetközileg elismert bizonyítványt kapunk. Ez röviden annyit jelent, hogy a cég által kiállított szakképesítést a világ minden táján el- és felismerik; így a munkavállalás itthon és a határon túl is biztosítva van.

Irány a nagyvilág!

Egy mixer vagy barista szakképesítéssel kinyílik a világ. Hatványozottan igaz, hogyha Pécsen is a Best Mixer képzéseit választjuk. Mivel a cég munkaközvetítő engedéllyel is rendelkezik, a sikeres záróvizsga után segít elhelyezkedni. Belföld, külföld, szálloda vagy óceánjáró hajó, minden lehetőség adva van: irány a nagyvilág!

 

(x)

Hirdetés