Webshopon rendelhetjük az ebédet, de akár az ünnepi vacsorát is

A régió legnagyobb hagyományokkal rendelkező vendéglátó és idegenforgalmi vállalkozása, a MEVID Zrt. A cég új elemmel bővítette szolgáltatását. Elindította webshopját, amely a shop.mevid.hu oldalon érhető el. Hogy miért volt szükség az online üzlet beindítására, arról Fodor Péter vezérigazgató beszélt.

hirdetés
Uránia Mozi

– Eddig is jellemző volt ránk, hogy folyamatosan fejlődtünk, kerestük az új lehetőségeket vásárlóink, partnereink magasabb szintű kiszolgálására – mondta Fodor. – Illetve a koronavírus által támasztott kihívásokra is reagáltunk. Így a webshop beindítása igazából magától értetődő volt. Ezen a felületen azonnal lehet biztonságosan rendelni és fizetni. Ráadásul az étkezési igényét mindenki magára szabhatja.

A webshopon működik a napi menüztetés. Ezen kívül egy rendkívül bő kínálatból tud magának választani minden éhes látogató, bármilyen alkalomra. Minden nap, reggel 9-ig van lehetőség leadni az aznapi menüs rendelést. A többi étel közül bármikor vásárolhatnak maguknak az érdeklődők, ha egy családi ünnepségre kérnének hidegtálakat, tortákat – hiszen a MEVID mestercukrászának termékei is itt érhetőek el.

– Kifejezetten a webshop ételkínálatának előállításán jelenleg két mesterszakácsunk és egy diétás szakácsunk dolgozik – árulta el a vezérigazgató. – Rajtuk kívül egy mestercukrász fáradozik azon, hogy az édesszájúak is megtalálják a számításukat. A webshopunkon most is működik egy allergén szűrő. Itt be lehet állítani, kinek milyen ételérzékenysége van. Ennak fényében ajánlja fel az oldal azokat az ételeket, amelyek számára megfelelőek.

Ezt a fejlesztést hamarosan a menüs kínálatuk esetében is alkalmazni fogják. A MEVID egyik mesterszakácsa, Golyák Csaba szerint határozott céljuk, hogy a magyaros ízek mellett a nemzetközi gasztronómiát is be tudják mutatni.

– A klasszikus, hazai ételek mellett olaszos tésztákat is készítünk, de szélesítjük a választékot, szeretnénk minél nemzetközibbé tenni – mondta. – Túlnyomórészt friss alapanyagokkal dolgozunk. A napi menüket a többfajta leves mellett három-négyféle frissensült, egy főzelék és több tésztaétel alkotja. Négyfajta készételünk van, és a halas fogások is megtalálhatóak.

Már készül a MEVID Shop az ünnepekre is! A karácsonyi menüben a klasszikus, bajai halászlétől (természetesen gyufatésztával) kezdve, a töltött káposztán át, a rántott pontypatkón keresztül a standard hidegtálig minden megtalálható. Az pedig nem kérdés, hogy a mákos és diós bejglit, a hókiflit és a mézeszpuszedlit is meg lehet rendelni az ünnepi asztalra.

(x)