Hirdetés

Minden végzős diák próbára teheti tudását azon a Nyílt Próbaérettségi Napon, amit Pécsett is megrendeznek a Leőwey Klára Gimnáziumban. 

Egyedülálló az a próbaérettségi, amit február 10-én tartanak szerte az országban, köztük a baranyai megyeszékhelyen. A Budapesti Corvinus Egyetem diákszervezete által összeállított feladatsorokat nemcsak kiértékelik majd, de ha kell, akkor el is magyarázzák.

– Az Országos Nyílt Próbaérettségi Nap azért is egyedülálló, mivel ekkora volumenű felmérés nincs még egy az országban, ami ingyenes is lenne. Több mint 2500 diák kaphat visszacsatolást aktuális tudásáról – mondta Magyarosi Tímea, a Studium Generale Hallgatói Szervezet tagja.

A kitöltött érettségit – kéthetes határidővel – ki is javítják, és e-mailben jeleznek vissza az eredményről. De ha valaki kéri, akkor a javított változatot is visszaküldik.

Aki pedig még mindig nem biztos a dolgában, az egy ingyenes konzultációs napra is ellátogathat Budapestre. Ezt február 28-án tartják a Corvinuson. Itt személyesen is elmagyarázzák, hogy mire figyeljen a diák, ha már élesben érettségizik.

A feladatsorok kitöltésére Pécs mellett még további öt helyszínen: Budapesten, Székesfehérváron, Győrött, Kecskeméten és Debrecenben nyílik lehetőség.

Az eseményre február 5-ig lehet jelentkezni egy online kérdőív kitöltésével. 

A pécsi próbaérettségi helyszíne: Leőwey Klára Gimnázium
Időpontja: 2018. február 10. 9.00-tól

Az eseménynek Facebook-oldala is van, ami itt érhető el!  

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét