14 C
Pécs
szerda, május 29, 2024
KezdőlapHírzónaSiklóson mutatkoznak be a baranyai sikertörténetek

Siklóson mutatkoznak be a baranyai sikertörténetek

Rengeteg kiváló ötletnek, kezdeményezésnek ad otthont Baranya, amelyek néha kevesebb figyelmet kapnak, pedig mindegyik példa arra, hogy ha van vízió, szándék és összefogás, akkor a győzelem sem marad el. A Felelősséggel Baranyáért Egyesület „100 baranyai siker” eseménysorozatának következő állomása ezúttal Siklós, ahol újabb inspiráló történetek mutatkoznak be.

Mint írja lapunkhoz eljuttatott közleményében a 4B – Felelősséggel Baranyáért Egyesület, megalakulásuk idején az alapító helyi cégtulajdonosok és vezetők legfontosabb céljukként tűzték ki, hogy ráirányítsák a figyelmet Baranya számtalan sikeres projektjére és kezdeményezésére.

Többek között üzleti események szervezésével szeretnék megmutatni, hogy a vármegye vonzó hely, ahol jó élni, ahová jó megérkezni, ahol érdemes maradni, ahol lehet fejlődni, és ahol sikeres projektek kaphatnak szárnyra.

Az egyesület tavaly áprilisban „100 baranyai siker” címmel rendezte meg az első rendezvényét Pécsett. Ennek keretein belül száz sikersztorit, vállalkozást sorakoztattak fel, közülük három olyan kezdeményezést emeltek ki, amelyek az utóbbi időben kiemelkedően járultak hozzá a régió gazdasági életéhez és annak népszerűsítéséhez.

Idén ugyanezt szeretnék megtenni más baranyai településeken is, ezúttal Siklóson.

A rendezvény célja, hogy közelebb hozza egymáshoz Baranya településeit, vállalkozásait és a régió gazdasági életének szereplőit, rámutatva ezzel arra, hogy a vármegyében száznál is több siker rejlik.

Az eseményt április 26-án 9.00–12.00 között rendezik meg a siklósi várban, ahol több helyi vállalkozás is megosztja inspiráló történetét a jelenlévőkkel.

További részletek itt olvashatók a programról és a regisztrációról.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő