8 C
Pécs
kedd, április 23, 2024
KezdőlapSportLabdaA hajrát az Eger bírta jobban

A hajrát az Eger bírta jobban

Bár esélye volt a bravúrra, végül egy gólos vereséget szenvedett hazai medencében a PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapata.

A PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapata ma este a ZF-Eger együttesét fogadta az OB I.-ben. A papírforma a vendégek mellett szólt, és ha csak a végeredményt nézzük, az végül be is jött, 9-8-ra nyert ugyanis az Eger.

Azonban Török Viktor alakulata jó játékkal rukkolt elő. Bár kicsit megilletődve kezdték a találkozót a pécsiek, volt, hogy három góllal is elhúzott az ellenfél, a meccs hajrája így is nagyon izgalmas lett. Kicsivel a vége előtt, 7-7-nél még a PVSK támadhatott a vezetés megszerzéséért, azonban ez nem jött össze, az Eger pedig rutinosan behúzta végül a győzelmet.

PVSK-Mecsek Füszért–ZF-Eger 8-9 (2-2, 1-3, 3-2, 2-2)

Vízilabda-OB I., férfiak. Pécs, zárt kapuk mögött.
PVSK-Mecsek Füszért: Józsa O. – Reisz, Gál 1, Kókai, Turnai 1, Zerinváry 1, Kolozsi 2. Cs.: Csaba M. 1, Csorba, Kosic, Rakonjac 1, Lihotzky, Sólyom 1. Vezetőedző: Török Viktor.
ZF-Eger: Krémer – Török B. 1, Kovács G. 2, Baksa 4, Lőrincz 1, Murisics, Sántavy 1. Cs.: Sári, Telegdy, Rádli, Szalai. Vezetőedző: Petrovai Márton.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő